Αρχική » Άρχισαν τα “όργανα”: Οι πρώτες εφημερίδες που προχωρούν σε αναστολή συμβάσεων των δημοσιογράφων

Άρχισαν τα “όργανα”: Οι πρώτες εφημερίδες που προχωρούν σε αναστολή συμβάσεων των δημοσιογράφων

από admin
Άρχισαν τα “όργανα”:Τα μέτρα στήριξης που πήρε η κυβέρνηση για τη στήριξη των, εν μέσω κορωνοϊού, ζημιωμένων επιχειρήσεων αφορούν και αντίστοιχες στα ΜΜΕ. Και, ήδη, δύο μιντιακές επιχειρήσεις

Τα μέτρα στήριξης που πήρε η κυβέρνηση για τη στήριξη των, εν μέσω κορωνοϊού, ζημιωμένων επιχειρήσεων αφορούν και αντίστοιχες στα ΜΜΕ.

Και, ήδη, δύο μιντιακές επιχειρήσεις προχώρησαν σε αναστολή συμβάσεων των δημοσιογράφων. Όχι όλων, αλλά κατά πλειονότητα.Στις «Δημοκρατία» και «Espresso» του Γιάννη Φιλιππάκη αλλά και στη συνεταιριστική «Εφημερίδα των Συντακτών» ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας για την πλειονότητα των εργαζομένων, η «Εφ.Συν» το ανακοίνωσε μάλιστα αναφέρονται ότι αφορά για ένα μήνα και… βλέπουμε.

Οι εργαζόμενοι που δεν θα εργάζονται, θα λάβουν τα 800 ευρώ της κρατικής επιδότησης -σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΠΝΠ- και οι εφημερίδες θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν.Οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν λοιπόν στο καθεστώς των εν λόγω πληγέντων επιχειρήσεων αλλά, κακά τα ψέματα, αρκετοί θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι τους για την έκδοση των εφημερίδων.

Θεωρείται βέβαιο πως τη μέθοδο αυτή θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα κι άλλες εφημερίδες.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards