Ο Γ.Βαρεμένος επισκέφτηκε την Αυστραλία και συγκεκριμένα την Μελβούρνη, προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Την παρέλαση την παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς.

Τι έγινε: Μόλις τελείωσε η παρέλαση και ξεκίνησε να μιλάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Βαρεμένος οι ομογενείς άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία» και αποκάλεσαν τον κ.Βαρεμένο προδότη.

Ο κ.Βαρεμένος απομακρύνθηκε από τον χώρο. Γιουχαΐσματα και μπουκάλια, δημιούργησαν μια κατάσταση εκρηκτική

Η Συμφωνία των Πρεσπών, έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις. Οι Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι ανάστατοι όπως φαίνεται στην πράξη. Τα πράγματα δεν είναι καλά για την σημερινή ελληνική κυβέρνηση.
Οι βουλευτές που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, δέχονται σκληρή κριτική και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Είναι ένα μεγάλο Εθνικό θέμα, το οποίο επηρεάζει τους πολίτες.
Δείτε τα βίντεο, με τις αποδοκιμασίες:Breaking News out of Melbourne, Australia.Vice President of the Greek Parliament, Giorgos Varemenos was forced to leave the Greek Independence Day celebration in Melbourne, after he attended the parade and was chased away by attendees. Video by Peter Stavropoulos

Gepostet von Greek City Times am Samstag, 23. März 2019

Σημείωση: Δεν επέτρεψαν στον κ.Βαρεμένο αλλά και στον πρόξενο, να παραβρεθούν στην εκδήλωση για τα 6 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας (Μελβούρνης).

Τα «παρατράγουδα» εξελίχθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας μας, καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael O’Brian.

ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Βλέπουμε λοιπόν, ότι το κλίμα για την κυβέρνηση είναι πολύ κακό και όπως λένε στα ελληνικά ΜΜΕ, τα στελέχη της δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς την συνοδεία των αστυνομικών.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here