Αρχική » Χωρισμός Πατούλη: Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στον γάμο της (video)

Χωρισμός Πατούλη: Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στον γάμο της (video)

από admin
Χωρισμός Πατούλη: Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στον γάμο της (video)

Τι συμβαίνει στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη.

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετρούν 35 χρόνια γάμου Και τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού.
Κι ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, η Μαρίνα Πατούλη, αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο του ζευγαριού.Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε πως όντως υπάρχει κρίση στον γάμο της αλλά διέψευσε το διαζύγιο αλλά τόνισε πως βιώνει ένα βαθύ πένθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα», η κυρία Πατούλη, δηλώνει βράχος στο πλευρό του συζύγου της:«Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος.

Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους.
Εγώ, λοιπόν, θέλω να παροτρύνω όλες τις γυναίκες να αγωνίζονται για τον γάμο τους, να μένουν πιστές στα πιστεύω τους και να είναι στυλοβάτες για όσες αξίες και αρχές έχουν θέσει με τον άντρα τους σε κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους ζωής, όπως οι σημερινές που όλοι βιώνουμε. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους.

Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαρύτατο πένθος. Όλες οι οικογένειες περνούν κρίσεις έτσι και εμείς τώρα περνάμε την κρίση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards