Αρχική » Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο

από admin
Κούγιας: Η Αστυνομία «σάπισε στο ξύλο» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, υπήρχε και ένα τηλέφωνο μιας νοσηλεύτριας που δούλευε στο Ωνάσειο την εποχή που νοσηλευόταν και η Τζωρτζίνα.

Ως νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει ήταν ένα παιδί που βρισκόταν σε μόνιμη κατάσταση επιληψίας ενώ αποκάλυψε ότι είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την νοσηλεία της, γεγονός που όπως λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης θέτει ερωτηματικά και σε αμφιβολία την εξέταση που πρόκειται να γίνει.

Μάλιστα όπως είπε το γεγονός ότι καταχωρήθηκε η κεταμίνη είναι καταγεγραμμένο στο Ωνάσειο κατά της διάρκεια της νοσηλείας της εκεί.

Παράλληλα πρόσθεσε οτι θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο.

Το ίδιο επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει.

Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει».

   

thestival

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards