Αρχική » Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Όσα άρχισαν στις 13 Ιουλίου του 2018- Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος

Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Όσα άρχισαν στις 13 Ιουλίου του 2018- Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος

από admin
Δήμητρα Παπανικολοπούλου Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου, που σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου, που σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ανατριχιαστικές συγκυρίες της νέας έκλειψης της επονομαζόμενης Πανσελήνου του Κόκκινου Ελαφιού ξυπνούν μνήμες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και μετατρέπουν τα άστρα σε «μαντατοφόρους» του κακού.

Ο πύρινος εφιάλτης στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018 συνέπεσε με τη μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης του 21ου αιώνα. Το «Ματωμένο Φεγγάρι» απλώθηκε πάνω από τη χώρα μας «θερίζοντας» 102 ψυχές, που χάθηκαν στον όλεθρο των φονικών πυρκαγιών.Η ολική έκλειψη Σελήνης, όπως λέει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, από τα αρχαία χρόνια ήταν κακός οιωνός και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο στην Αττική, που «πνίγηκε» στις στάχτες και στα ουρλιαχτά συνανθρώπων μας που θρηνούσαν τον χαμό αγαπημένων προσώπων τους σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας μας. Μια τέτοια ολική έκλειψη Σελήνης θα ζήσουμε και στις 5 Ιουλίου, με τον εφιάλτη για «επέλαση» ακραίων καταστροφών να επιστρέφει…

Η επιρροή του ακραίου αστρολογικού φαινομένου, με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να είναι σε δυνατή ευθυγράμμιση με τον Αιγόκερω, θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο… Η τρίτη έκλειψη του καλοκαιριού είναι μια Εκλειψη Συνολικής Σελήνης και επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Λόγω αυτών των τριών εκλείψεων το τοπίο είναι εκρηκτικό. Ο Αιγόκερως, που καθορίζει τα πάντα, στέκεται πάνω από τη Θράκη, με την ευαίσθητη αυτή περιοχή της χώρας μας να είναι το επίκεντρο εντάσεων και γεγονότων που θα βάλουν τη «σφραγίδα» τους στον γεωπολιτικό χάρτη.Τσουνάμι τρομοκρατικών χτυπημάτων συνταράσσει τη Ευρώπη. Χτύπημα τρομοκρατών στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου. Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία «αιχμάλωτες» τρομοκρατών με χτυπήματα που δεν θα θυμίζουν σε μεθοδολογία εκείνα των παλαιότερων ετών. Περίπου στα μισά του 2020 θα κλείσουμε έναν διετή κύκλο συνταρακτικών αλλαγών, με τη σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου 2020 να αφήνει για πάντα το στίγμα της.

Κορύφωση

Όσα άρχισαν στις 13 Ιουλίου του 2018 κορυφώνονται με την έκλειψη της 5ης Ιουλίου. Ο Αιγόκερως βρίσκεται στη δίνη που προκαλούν ο αστεροειδής Νέμεσις και η εισβολή του Αρη στον Κριό! Η ευθυγράμμιση Δία – Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σπέρνει πύρινους εφιάλτες, με τη φύση να τιμωρεί τον άνθρωπο για την απληστία του και την ακόρεστη δίψα του για πλούτο χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Η φύση ως τιμωρός με τα ακραία φαινόμενά της βάζει στο «κάδρο» τη νέα τάξη πραγμάτων και αναζητεί τους θύτες των οικολογικών εγκλημάτων που διαπράττονται σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και στη χώρα μας.

Ελλάδα και Ιταλία βρίσκονται στη δίνη ακραίων φαινομένων, ενώ η Ευρώπη θα δεχτεί ένα δεύτερο κύμα πανδημίας, με τους ισχυρούς της ηπείρου να δέχονται σκληρά χτυπήματα, εξαιτίας της οργής των Ευρωπαίων πολιτών που βυθίζονται στην ύφεση, «όμηροι» της πανδημίας. Δεύτερο κύμα αναταραχών, στον απόηχο εγκλεισμών και νέων μέτρων, ενώ η χώρα μας, εξαιτίας και του πολεμικού κλίματος με τους αιμοσταγείς γείτονές μας, θα αναζητήσει νέες συμμαχίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο κίνδυνος υπαναχώρησης στα εθνικά θέματα είναι ορατός, με απρόβλεπτες συνέπειες. Όπως λέει και ο σπουδαίος Ελύτης: «Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους». Τα αδέλφια μας στην Κύπρο θα ζήσουν μεγάλες εξελίξεις σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε κοινωνικό επίπεδο, ένα τεράστιο σκάνδαλο παιδεραστίας θα συγκλονίσει το πανελλήνιο, που προσπαθεί να «συνέλθει» από τις αποκαλύψεις οικονομικών σκανδάλων. Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα φέρνει παραιτήσεις πολιτικών, ενώ η αντιπολίτευση κλυδωνίζεται, με την καρέκλα του Αλέξη Τσίπρα να τρίζει.

Το άγχος πνίγει τους Παρθένους, σε κινούμενη άμμο οι Υδροχόοι!
ΚΡΙΟΣ
Bιώνετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αυτό φαίνεται στο πώς συμπεριφέρεστε απέναντι στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Η διάθεσή σας αλλάζει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που στα μάτια σας φαντάζει μόνιμο μπορεί να εξαφανιστεί ως διά μαγείας μέσα σε μια στιγμή. Δεν έχετε παρά να αφεθείτε στο σήμερα και να ζήσετε τις στιγμές έντονα σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα μέλη της οικογένειάς σας με τα οποία έχετε προστριβές είναι ο διάλογος. Σταματήστε να τραβάτε το σκοινί, γιατί θα σπάσει και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας παρασύρει σε αχαρτογράφητα μονοπάτια. Ακόμη κι αν θεωρείτε πως έχετε δίκιο, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε αν ακούσετε και την άποψη των άλλων, κυρίως σε οικονομικής φύσεως ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το χρήμα σάς «στοιχειώνει» από τη στιγμή που αρχίζει και γίνεται εμμονή ο στόχος σας για να γεμίσετε τις τσέπες σας. Δεν είναι αυτοσκοπός να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά και όχι κατόπιν υπόγειων διαδρομών και περίεργων συναλλαγών. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με ποιους μιλάτε και με ποιους συναναστρέφεστε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα στο επίπεδο των φιλοδοξιών σας και των στόχων σας. Το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε είναι ότι λίγες ευκαιρίες θα πέσουν στην αγκαλιά σας χωρίς να το πολυκαταλάβετε. Ο στόχος σας θα είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις περισσότερες ευκαιρίες, ελπίζοντας πως θα σας βγουν σε καλό.

ΛEΩΝ
Τίποτα δεν σας ικανοποιεί αυτή την περίοδο! Φιλτράρετε τα πάντα με κριτική διάθεση, ακόμη και στα προσωπικά σας. Βάλτε ένα φρένο σε αυτό, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό! Στήνετε διαρκώς τον/τη σύντροφό σας στον τοίχο και τον/την «πυροβολείτε» αδιακρίτως. Δείτε τα πράγματα από τη θετική τους σκοπιά και ζήστε έντονα κάθε στιγμή. Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και όχι… μπελάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πνιγμένοι στο στρες και το άγχος. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, αυτό ορισμένες φορές δεν είναι κακό. Αρκεί το άγχος σας στη δουλειά να είναι δημιουργικό και να μη σας αποσυντονίζει. Συναισθηματικά θα αντιμετωπίσετε αλλαγές. Μια σχέση την οποία μέχρι τώρα τη βλέπατε φιλική ενδέχεται να μετατραπεί σε ερωτική.

ΖΥΓΟΣ
Στην αγάπη έχετε την αίσθηση ότι είστε χαμένος/η. Μην το βλέπετε έτσι και αναλογιστείτε ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να κατανοήσουν τα δικά σας συναισθήματα. Μην τα παρατάτε και μην απογοητεύεστε. Στο τέλος θα σας βγει σε καλό, πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζήστε με πιο περιπετειώδη τρόπο και βγείτε επιτέλους από τη ρουτίνα. Σπάστε κανόνες και «πρέπει», και αφεθείτε ερωτικά ακόμη και σε αχαρτογράφητα νερά. Υπάρχουν στιγμές που το άγνωστο είναι γοητευτικό. Επαγγελματικά να είστε σε εγρήγορση! Ισως βρεθείτε στο στόχαστρο των εργοδοτών σας, όμως δεν πρέπει να πανικοβληθείτε.ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά σας δεν πηγαίνουν και πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Κάποια χρήματα που θέλατε και περιμένατε ήδη καιρό θα καθυστερήσουν κι άλλο μέχρι να καταλήξουν στην τσέπη σας. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα αναζητήστε άλλες πηγές εσόδων και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και «κλαίγεστε» από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συνεργασία είναι πάντα εξαιρετικά σημαντική. Ειδικά όταν αυτή πρόκειται να σας ωφελήσει κυρίως στα επαγγελματικά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όμως σε αυτούς που θα βρεθούν στο πλευρό σας. Ψυχολογήστε τους καλά από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να αντιληφθείτε γρήγορα τις προθέσεις τους, προτού κάνετε οτιδήποτε. Ερωτικά τα πράγματα είναι σε μια διαρκή στασιμότητα και αυτό θα κρατήσει και το υπόλοιπο καλοκαίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κυρίαρχο καθημερινό μότο σας είναι «μη μου τους κύκλους τάραττε». Πάρτε το απόφαση και αλλάξτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Η στασιμότητα είναι μια κινούμενη άμμος στην οποία βυθίζεστε διαρκώς. Ανταποδώστε το ενδιαφέρον που δείχνουν οι άλλοι γα εσάς και σύντομα θα διαπιστώσετε πως η αλλαγή στάσης ζωής θα σας απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει συνεχής κίνδυνος προστριβών στο σπίτι. Στο παρελθόν αυτό περιελάμβανε απλά πρακτικά ζητήματα, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχει κάποια συναισθηματική πίεση την οποία τροφοδοτείτε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα από την τοξικότητα.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards