Ο Τζο Μπάιντεν έπεσε από το ποδήλατο κοντά στο σπίτι του στην παραλία του Ντέλαγουερ το πρωί του Σαββάτου, λίγες στιγμές αφότου χαιρέτησε τους δημοσιογράφους με ένα χαρούμενο «Καλημέρα!»

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν κοντά στο τέλος μιας βόλτας με το ποδήλατο με την πρώτη κυρία, Δρ Τζιλ Μπάιντεν , κοντά στην παραλία Rehoboth, όπου το ζευγάρι γιορτάζει την 45η επέτειο του γάμου του.

Ο 79χρονος πρόεδρος, πλαισιωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, έκανε ποδήλατο με ταχύτητα , και πριν φρενάρει για να μιλήσει στo πλήθος που του ευχήθηκε «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα» αναποδογύρισε.

Ερωτηθείς αν ήταν καλά, ο Μπάιντεν απάντησε: «Είμαι καλά». Ερωτηθείς τι προκάλεσε την πτώση, ο Μπάιντεν είπε ότι τα «κλουβιά των ποδιών» στο ποδήλατό του πιάστηκαν.

Ασχολήθηκε για λίγο με δημοσιογράφους. Ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο στη νομοθεσία για τα όπλα, ο Μπάιντεν είπε: «Στο Ντέλαγουερ , είμαι. Είδατε τι έκαναν στο Ντέλαγουερ; Πέρασε απαγόρευση όπλων επίθεσης. Έκαναν αυτό που έκανα και εγώ πριν από χρόνια. Αλλά είμαι χαρούμενος με την πρόοδο».

Ο Μπάιντεν, φορώντας φωτεινά μπλε παπούτσια, γκρι μπλουζάκι, ναυτικό σορτς και λευκό κράνος, ανέβηκε ξανά στο ποδήλατό του. «Εντάξει παιδιά, τα λέμε», είπε.

theguardian

Loading...