Αρχική » Bηρυτός-Ιερέας τρομοκρατημένος αναγκάζεται να διακόψει τη λειτουργία και τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί

Bηρυτός-Ιερέας τρομοκρατημένος αναγκάζεται να διακόψει τη λειτουργία και τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί

από admin

Ο Ιερέας τρομοκρατημένος αναγκάζεται να διακόψει τη λειτουργία και τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί και να μην βρεθεί κάτω από τα χαλάσματα.

Τουλάχιστον 135 νεκροί και περίπου 5.000 τραυματίες είναι ο νεώτερος απολογισμός των ισχυρότατων εκρήξεων σε αποθήκη που ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού.

Δεκάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Manar.Η λιβανική κυβέρνηση κήρυξε την πρωτεύουσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για δύο εβδομάδες, ενώ παρέδωσε στο στρατό τον έλεγχο της ασφάλειας της πόλης,

Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της τραγωδίας έχει κηρυχθεί στον Λίβανο. Εκφράζονται φόβοι ότι οι νεκροί θα φτάσουν τους 200 και οι τραυματίες τους 6.000, ενώ η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι χαοτική.

Βίντεο που φιλοξενείται σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Παπάς χοροστατεί και ξαφνικά τα φώτα σβήνουν, το έδαφος σείεται και τα αντικείμενα της εκκλησιαστικής αίθουσας πέφτουν.

Ο παπάς τρομοκρατημένος αναγκάζεται να διακόψει τη λειτουργία και τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί και να μην βρεθεί κάτω από τα χαλάσματα.


Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards