Αρχική » ΕΚΤΑΚΤΟ-Η Ρωσία ενημέρωσε Κίνα και Ινδία: “Θα γίνει πυρηνική έκρηξη στο Τσερνόμπιλ με ομοίωμα ρωσικού πυραύλου Iskander!

ΕΚΤΑΚΤΟ-Η Ρωσία ενημέρωσε Κίνα και Ινδία: “Θα γίνει πυρηνική έκρηξη στο Τσερνόμπιλ με ομοίωμα ρωσικού πυραύλου Iskander!

από admin
ΕΚΤΑΚΤΟ-Η Ρωσία ενημέρωσε Κίνα και Ινδία: “Θα γίνει πυρηνική έκρηξη στο Τσερνόμπιλ με ομοίωμα ρωσικού πυραύλου Iskander!

Του Βασίλη Καπούλα

Ρωσικά ΜΜΕ με έκτακτες ανταποκρίσεις μεταφέρουν πληροφορίες για επικείμενη έκρηξη βρώμικης πυρηνικής βόμβας στην Ζώνη του Τσερνομπίλ!

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση πυροδότησης βρώμικης πυρηνικής βόμβας έχει ληφθεί:

Οι Ρώσοι μιλούν πλέον πολύ συγκεκριμένα και παραθέτουν τρεις τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η έκρηξη της βρώμικης πυρηνικής βόμβας. Η επικρατέστερη εκδοχή τους είναι η κατάρριψη ομοιώματος ρωσικού πυραύλου Iskander.

Σήμερα για δεύτερη φορά σε ένα έτος έγινε άσκηση των ρωσικών πυρηνικών στρατηγικών δυνάμεων. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πέντε ημέρες πριν την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Το γεγονός ότι η Ρωσία συνέχισε τις επαφές της ενημερώνοντας σε ανώτατο επίπεδο Κίνα και Ινδία πρέπει να ανησυχεί. Η Ρωσία έχει ενημερώσει όλες τις πυρηνικές δυνάμεις του πλανήτη ώστε να μην υπάρξει λάθος υπολογισμός και ξεκινήσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Χτες τα ρωσικά ΜΜΕ μίλησα “τυχαία” για “Τσερνόμπιλ 2” και έκρηξη σε μεγάλη πόλη.
Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ύψιστη ετοιμότητα οι δυνάμεις ραδιοβιοχημικού πολέμου της Ρωσίας.

“Θα γίνει πυρηνική έκρηξη στο Τσερνομπίλ” – Ομοίωμα Iskander

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ “Το καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται στο τελικό στάδιο πυροδότησης βρώμικης βόμβας σε μια προσπάθεια να παρασύρει τις χώρες του ΝΑΤΟ σε μια άμεση ένοπλη σύγκρουση.

Το καθεστώς του Κιέβου ετοίμασε ένα ομοίωμα του ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου Iskander γεμάτο με πυρηνικά απόβλητα για να τον πυροδοτήσει στη ζώνη του Τσερνομπίλ.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το καθεστώς του Κιέβου μπορούσε να γεμίσει πυρομαχικά διαμετρήματος 152 mm με πυρηνικά απόβλητα και να τα εκτοξεύσει χρησιμοποιώντας αυτοκινούμενα οβιδοβόλα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Κίεβο είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει ένα ομοίωμα ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου Iskander.

Το ομοίωμα του ρωσικού πυραύλου μπορεί να καταρριφθεί στην Ζώνη του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ, όπου το ραδιενεργό υπόβαθρο είναι ήδη υψηλό.

Στόχος είναι μετά να επιδειχθούν τα θραύσματα ενός υποτιθέμενου ρωσικού πυραύλου και το Κίεβο να ισχυριστεί με τη Δύση ότι η Ρωσία επιτέθηκε στο έδαφος της Ουκρανίας με πυρηνικά όπλα.

Αρχικά, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι η ουκρανική πλευρά μπορούσε να «στήσει» τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε το «χτύπημα» να προκληθεί από ρωσικά στρατεύματα μέσα από το έδαφος της Λευκορωσίας. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και εδώ, να κατηγορηθεί η Δημοκρατία της Λευκορωσίας για «εμπλοκή σε πυρηνικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας».

“Έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες”
Μάλιστα το καθεστώς του Κιέβου έχει ήδη ολοκληρώσει τις τεχνικές προετοιμασίες: ειδικοί της ουκρανικής επιχείρησης “Yuzhmash” ετοίμασαν το ομοίωμα του πυραύλου ο οποίος θα γεμίσει με ραδιενεργό υλικό και στη συνέχεια θα ριχθεί στη ζώνη αποκλεισμού του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ.

«Οι ειδικοί από το Yuzhmash έχουν ήδη κατασκευάσει έναν ομοίωμα ρωσικού πυραύλου Iskander, η κεφαλή θα γεμίσει με ραδιενεργό υλικό και στη συνέχεια» θα καταρριφθεί «από τις ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας πάνω από τη ζώνη αποκλεισμού του πυρηνικού εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνομπίλ προκειμένου να ανακοινωθεί ρωσική εκτόξευση πυρηνικού όπλου»

Το μοντέλο του πυραύλου Iskander κατασκευάστηκε με βάση ένα βλήμα από το πυραυλικό σύστημα Tochka-U.

«Μετά την κατάρριψη του ομοιώματος, οι αρχές του Κιέβου σκοπεύουν να δείξουν στα δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης θραύσματα της μακέτας και των ηλεκτρονικών ειδών του φερόμενου πυραύλου Iskander προκειμένου να πείσουν το δυτικό κοινό για την ενοχή της Ρωσίας»

Ενημερώθηκαν Κίνα, Ινδία και οι χώρες ΚΑΚ
Ταυτόχρονα η Ρωσία ενημέρωσε εκτός από τις πυρηνικές δυνάμεις της Δύσης, ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, και την Κίνα με την Ινδία.

Αρχικά, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου είχε συνομιλίες με τον Ινδό ομόλογό του Rajnath Singh.

«Στις 26 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Υπουργού Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Στρατηγού του Στρατού Σεργκέι Σόιγκου και του Υπουργού Άμυνας της Δημοκρατίας της Ινδίας, Rajnath Singh.

Συζητήθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία. Ο Στρατηγός Σεργκέι Σόιγκου μετέφερε στον Ινδό ομόλογό του τις ανησυχίες του για πιθανές προκλήσεις από την Ουκρανία με τη χρήση «βρώμικης βόμβας», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως αναφέρεται ο Σοιγκού ενημέρωσε τον Ινδό Rajnath Singh ότι καμία πλευρά στη σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ινδικής κυβέρνησης.

«Η προοπτική χρήσης ραδιενεργών ή πυρηνικών όπλων είναι αντίθετη στις βασικές αρχές της ανθρωπότητας» τόνισε ο Singh, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη να επιλυθεί η σύγκρουση μέσω του διαλόγου και της διπλωματίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ινδία είναι μέλος της SCO και είναι σημαντικός εταίρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής σφαίρας.

Αργότερα, ο Σεργκέι Σόιγκου είχε επίσης συνομιλίες μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Κινέζο υπουργό Άμυνας Wei Fenghe.

“Συζητήθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία. Ο Στρατηγός Σεργκέι Σόιγκου μετέφερε στον Κινέζο ομόλογό του την ανησυχία για πιθανές προκλήσεις από την Ουκρανία με τη χρήση “βρώμικης βόμβας”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τέλος, ο ίδιος ο Β.Πούτιν μιλώντας σε σύσκεψη με τους επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών από πολλές πρώην σοβιετικές χώρες, τους ενημέρωσε για για πιθανές προκλήσεις από την Ουκρανία με τη χρήση “βρώμικης βόμβας”,

Τη θέση πως η Ρωσία θα συνεχίσει να προειδοποιεί τη διεθνή κοινότητα για την πρόθεση της Ουκρανίας να χρησιμοποιήσει «βρώμικη» βόμβα διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ν.Πεσκόφ.

warnews247

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards