Αρχική » Εκτός ελέγχου η φωτιά στις Κεχριές

Εκτός ελέγχου η φωτιά στις Κεχριές

από admin
Κεχριές: Νέες ενεργές εστίες - Εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας, οι υψηλές θερμοκρασίες και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν δεν βοηθούν να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, υπάρχουν πολλές ενεργές εστίες διάσπαρτες και σε κάποια σημεία έχει εισέλθει σε αυλές, η νύχτα αναμένεται δύσκολη.

Η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης καίει δασική έκταση κοντά σε στρατόπεδο με πυρομαχικά Στρατού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύουν πολλά σπίτια.Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης. Αναφέρει ακόμη, ότι σε λίγο αναμένεται να αφιχθούν, από τη Θεσσαλονίκη, στις Κεχριές, 35 άτομα, μέλη πεζοπόρων τμημάτων, που ταξιδεύουν με μισθωμένο αεροσκάφος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Τα εναέρια μέσα και ειδικότερα τα 6 ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού αποσύρθηκαν μόλις νύχτωσε, ενώ με το πρώτο φως της νέας ημέρας θα είναι έτοιμα, εφ΄ όσον χρειαστεί, να επιχειρήσουν εκ νέου.Παράλληλα, στη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να ανανεωθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να είναι ξεκούραστοι οι πυροσβέστες. Αυτή την ώρα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή 143 πυροσβέστες με 42 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, δέκα πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards