Αρχική » Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης για δυο βιασμούς

Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης για δυο βιασμούς

από admin
Bλήμα, πιθανότατα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη. Εντοπίστηκε βλήμα του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στη Νέα Σμύρνη – Αποκλείστηκε η περιοχή

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ένορκοι και δικαστές αποφάσισαν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βίασε τους δύο από τους τέσσερις καταγγέλλοντες.

Μετά από διάσκεψη 3 ωρών, το δικαστήριο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την ετυμηγορία του για τον κατηγορούμενο Δημήτρης Λιγνάδης . Παρόντες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είναι και οι βουλευτές Κρίτων Αρσένης, Σία Αναγνωστοπούλου και Κλέων Γρηγοριάδης.

Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3) για την πράξη του δεύτερου καταγγέλλοντα και κατά πλειοψηφία (5-2) για τον τρίτο καταγγέλλοντα.

Αντίθετα, κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών κατά πλειοψηφία (5-2) για τον βιασμό του πρώτου καταγγέλλοντα, ενώ ως προς τον καταγγέλλοντα ο οποίος δεν προσήλθε για να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, τακτικοί δικαστές και ένορκοι κατά πλειοψηφία (4-3) υιοθέτησαν την άποψη του εισαγγελέα για το ανυποστήρικτο της κατηγορίας και απάλλαξαν τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Στο χώρο του δικαστηρίου βρίσκονται οι βουλευτές Κρίτων Αρσένης, Σια Αναγνωστοπούλου, Κλέων Γεωργιάδης, κ.ά.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards