Στο πλαίσιο διερεύνησης του σημερινού επεισοδίου στην περιοχή Λήδρας και την επίθεση σε εθνοφρουρό, η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 55 ετών.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση εξέλιξη στην υπό διερεύνηση υπόθεση, που έφερε τη σύλληψη του φερόμενου δράστη, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περαιτέρω, ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους πολίτες και τους λειτουργούς των ΜΜΕ, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν ή και συνέδραμαν στο όλο έργο της Αστυνομίας, ως προς τον εντοπισμό και στη σύλληψη του ύποπτου προσώπου.Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή το προσωρινό κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων, ομάδα πολιτών πραγματοποίησε σήμερα διαμαρτυρία στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας.

Μάταια προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, που τοποθετήθηκαν από τις 06:00 το πρωί, οι λιγοστοί αστυνομικοί και οι ελάχιστοι στρατιώτες που μετέβησαν κατ’ εντολή από παρακείμενο φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς.

Η παραπάνω σύλληψη είναι απόρροια στιγμιότυπου που δείχνει μανιασμένο διαδηλωτή να έρχεται στα χέρια με 18χρονο εθνοφρουρό, τον οποίο μάλιστα φαίνεται να πιάνει από τον λαιμό.

Επί τούτου, ανακοινώσεις εξέδωσαν όλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας, ενώ γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης και ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here