Αρχική » Fake η είδηση για υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας στον πλανήτη

Fake η είδηση για υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας στον πλανήτη

από admin
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους φίλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μια είδηση ότι απόψε ο πλανήτης μας θα έχει δήθεν πολύ υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους φίλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μια είδηση ότι απόψε ο πλανήτης μας θα έχει δήθεν πολύ υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για fake “είδηση” που δημοσιεύθηκε το 2017 χωρίς να έχει καμία επιστημονική βάση και αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες σε facebook, twitter κλπ. Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι χρήστες.Δεν χρειάζεται να πάρουν μέτρα προστασίας όπως να απενεργοποιήσουν το κινητό τους για να μην δεχθούν υψηλές τιμές ακτινοβολίας, γιατί απόψε, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα στον πλανήτη μας προς απογοήτευση των ειδημόνων που διαρρέουν τέτοιες ψεύτικες πληροφορίες.

Μια από τις αναρτήσεις που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αναφέρει:

«Μια προωθημένη απόψε, από τις 00:30 έως τις 03:30, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet κ.λπ … και να το βγάλετε μακριά από το σώμα σας. Η Singapore TV ανακοίνωσε αυτή την είδηση.Πείτε την οικογένειά σας και τους φίλους σας. απόψε, από τις 00:30 έως τις 03:30, ο πλανήτης μας θα έχει πολύ υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας.

Οι κοσμικές ακτίνες θα έρθουν κοντά στη Γη. Έτσι, απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο. Μην αφήνετε τη συσκευή κοντά στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει τρομερή ζημιά. Εάν δεν το πιστεύετε, ελέγξτε το Google και το NASA BBC News. Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους που αγαπάτε 18:18»

Η είδηση είναι από το 2017 και δεν έχει καμία επιστημονική βάση, αναφέρει το ακόλουθο δημοσίευμα:

Fake η είδηση για υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας στον πλανήτηLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards