Ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του, είναι νεκρός σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νορμ Πάτις.

Ο 52χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

«Όσοι επιχαίρονται ότι ο θάνατος του Φώτη Ντούλου δείχνει συνειδητοποίηση ενοχής, απαντάμε όχι» είπε ο δικηγόρος.Ο Φώτης και η Τζένιφερ Ντούλος είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά, τα οποία είναι από 8 έως 13 ετών. Τα παιδιά μένουν με την γιαγιά τους, από την πλευρά της μητέρας τους, στη Νέα Υόρκη, από την ημέρα εξαφάνισης της.

Στο δικαστήριο την Πέμπτη αναφέρθηκε από τον Πάτις ότι είχε βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του πελάτη του στο οποίο «μιλούσε για την αθωότητά του για τα εγκλήματα που τον κατηγορούσαν και υποστήριζε ότι οι δικηγόροι του έχουν τις αποδείξεις για να το δείξουν στο δικαστήριο».

Όπως αναφέρει το FOX, ο Πάτις και ο συνάδελφός του Κέβιν Σμιθ βρέθηκαν σε μια αγρυπνία στο νοσοκομείο, ενώ οι συγγενείς του Ντούλος από την Ελλάδα πιστεύεται ότι βρίσκονταν μαζί του στο νοσοκομείο.READ  Κορονοϊός: D614G η νέα παραλλαγή του πιο μολυσματική από την αρχική
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here