Αρχική » Φώτης Ντούλος: Ανακοίνωσαν τον θάνατό του

Φώτης Ντούλος: Ανακοίνωσαν τον θάνατό του

από admin
Ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του, είναι νεκρός σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νορμ Πάτις.

Ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του, είναι νεκρός σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νορμ Πάτις.

Ο 52χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

“Όσοι επιχαίρονται ότι ο θάνατος του Φώτη Ντούλου δείχνει συνειδητοποίηση ενοχής, απαντάμε όχι” είπε ο δικηγόρος.Ο Φώτης και η Τζένιφερ Ντούλος είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά, τα οποία είναι από 8 έως 13 ετών. Τα παιδιά μένουν με την γιαγιά τους, από την πλευρά της μητέρας τους, στη Νέα Υόρκη, από την ημέρα εξαφάνισης της.

Στο δικαστήριο την Πέμπτη αναφέρθηκε από τον Πάτις ότι είχε βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του πελάτη του στο οποίο “μιλούσε για την αθωότητά του για τα εγκλήματα που τον κατηγορούσαν και υποστήριζε ότι οι δικηγόροι του έχουν τις αποδείξεις για να το δείξουν στο δικαστήριο”.

Όπως αναφέρει το FOX, ο Πάτις και ο συνάδελφός του Κέβιν Σμιθ βρέθηκαν σε μια αγρυπνία στο νοσοκομείο, ενώ οι συγγενείς του Ντούλος από την Ελλάδα πιστεύεται ότι βρίσκονταν μαζί του στο νοσοκομείο.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards