Αρχική » Φόβοι για εξέγερση: «Μετανάστρια» πήγε να αρπάξει όπλο αστυνομικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Φόβοι για εξέγερση: «Μετανάστρια» πήγε να αρπάξει όπλο αστυνομικού (ΒΙΝΤΕΟ)

από admin
Αλλοδαπή προσπάθησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Μόρια μεταξύ των παράνομων

«Κάποιοι ίσως να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην εξουσία χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους», προειδοποιεί πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

Αυτό που συμβαίνει, αυτή την στην στιγμή στην Μόρια της Λέσβου, είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες ξεχύθηκαν στους δρόμους, άναψαν φωτιές, μπήκαν σε χωριό με τους κατοίκους να χτυπούν τις καμπάνες.

Τι θα γίνει, αν τους δοθούν όπλα; Αποκλείεται να συμβεί; Φανταστείτε την εικόνα και δείτε μια άλλη.

Αλλοδαπή προσπάθησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Μόρια μεταξύ των παράνομων μεταναστών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι άνθρωποι αυτοί είμαι ταλαιπωρημένοι και έτοιμοι για όλα. Την απόγνωσή τους αυτή, μπορεί να εκμεταλλευτούν κύκλοι που στρέφονται κατά της ελληνικής κοινωνίας (πράκτορες άλλων κρατών, ύποπτες ΜΚΟ κτλ.).


«Είναι καζάνι που βράζει -η αγανάκτηση που συσσωρεύεται σε σε 25.000 – 30.000 ξένους- εάν εκτοξευθεί … θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια εξέγερση, που δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό μας, θα γίνει μακελειό», ανέφερε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στον τηλεοπτικό «ΣΚΑΪ».

«Τριακόσιες ΜΚΟ λυμαίνονται το κομμάτι αυτό που λέγεται λαθρομετανάστευση, μετανάστευση, προσφυγικό, όποτε και εκεί κρύβονται οικονομικά συμφέροντα που μπορούν να δημιουργούν κλίμα απειλής.

Ίσως κάποιοι να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην εξουσία χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε σε μία πάρα πολύ σημαντική δήλωση, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Δείτε την εικόνα λοιπόν:Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards