Αρχική » Η Άγκυρα ΠΙΕΖΕΙ-11υποβρύχια στο Αιγαίο-Παίρνουν θέσεις -Στην Κρήτη και στο Ιόνιο Πέλαγος.. μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου!

Η Άγκυρα ΠΙΕΖΕΙ-11υποβρύχια στο Αιγαίο-Παίρνουν θέσεις -Στην Κρήτη και στο Ιόνιο Πέλαγος.. μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου!

από admin
H Άγκυρα θα αυξήσει την πίεσή της στην Ελλάδα με σκοπό να την εξαντλήσει λόγω της συνεχούς εγρήγορσης και κινητοποίησης των δυνάμεών της και έτσι από τις 10 μέχρι και τις 20 Μαρτίου, έντεκα τουρκικά υποβρύχια

H Άγκυρα θα αυξήσει την πίεσή της στην Ελλάδα με σκοπό να την εξαντλήσει λόγω της συνεχούς εγρήγορσης και κινητοποίησης των δυνάμεών της και έτσι..

από τις 10 μέχρι και τις 20 Μαρτίου, έντεκα τουρκικά υποβρύχια θα πάρουν θέσεις σε περιοχές που ξεκινούν από τα Δαρδανέλια, διασχίζουν όλο το Αιγαίο φτάνουν στην Κρήτη και καταλήγουν στο Ιόνιο Πέλαγος μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου!Επί της ουσίας η Άγκυρα περικυκλώνει την χώρα και ειδικότερα βάζει στο «στόχαστρο» την ελληνική υφαλοκρηπίδα στο σύνολό της.
Ο υποβρύχιος αποκλεισμός του Αιγαίου και η παρουσία τουρκικών υποβρυχίων ακόμη και στο Ιόνιο, έχει να συμβεί από το 2006 κάτι που δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα η Άγκυρα επιχειρεί να προκαλέσει κατάρρευση στην Ελλάδα με την προώθηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Η έξοδος των 11 υποβρυχίων γίνεται με το σκοπό να δοκιμαστεί ένα σενάριο το οποίο η Άγκυρα «δοκιμάζει» αυτές τις ημέρες.Θα ξεκινήσει με μια μεταναστευτική κρίση, η οποία θα απασχολεί τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ενώ ταυτόχρονα θα κινητοποιηθεί η τουρκική πολεμική μηχανή.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως η Τουρκία δεν εξαντλεί τους δικούς της πόρους και το δικό της στρατιωτικό δυναμικό στέλνοντάς μας χιλιάδες παράνομων μεταναστών αφού το μόνο που κάνει είναι απλώς να ανοίξει την «πόρτα».

Η Ελλάδα όμως εξαντλεί τους δικούς της πόρους για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο του Στόλο βρίσκεται εν πλω προς φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μαζί με το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και αποτελεί πρόκληση να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του και ταυτόχρονα να παρακολουθεί τα 11 τουρκικά υποβρύχια.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, αναμένεται «θερμό». Η Άγκυρα κάνει καταμέτρηση και «μετράει» τις δυνατότητες της μεταμνημονιακής Ελλάδας.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards