Αρχική » Η πρόεδρος των εργαζομένων απαντά για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάθε χρόνο γίνεται, ήταν στημένο»

Η πρόεδρος των εργαζομένων απαντά για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάθε χρόνο γίνεται, ήταν στημένο»

από Makis Elenis
Η πρόεδρος των εργαζομένων απαντά για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάθε χρόνο γίνεται, ήταν στημένο»Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου η διοικήτρια

Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου η διοικήτρια και εργαζόμενοι χόρευαν, ενώ από δίπλα περνούσε ένα φορείο τοποθετήθηκε η πρόεδρος των γιατρών, Ματίνα Παγώνη και η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Βούλα Γεωργάκη, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί».

Όπως επισημαίνουν με αφορμή και την ΕΔΕ που διετάχθη από το υπουργείο Υγείας, πρόκειται για μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια, το νοσοκομείο δεν ήταν σε εφημερία και ο χώρος δεν είχε σχέση με τα επείγοντα.

Αρχικά, η κυρία Παγώνη απαντά πως «η γιορτή αυτή γινόταν κάθε χρόνο στο νοσοκομείο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης. Προφανώς ήταν άστοχη η κίνηση όσον αφορά τον χώρο. Δεν είχε καμία σχέση με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ο χώρος που γινόταν η γιορτή.

Δεν ξέρω γιατί πέρασε εκείνη τη στιγμή αυτό το φορείο με αυτόν τον χώρο ενώ έπρεπε να πάει από διαφορετικό.

Θεωρώ πως σωστά γίνεται η ΕΔΕ, σωστά έκανε ο υπουργός να διευκρινιστεί η ιστορία γιατί έγινε και πώς πέρασε το φορείο από τον χώρο αυτό.

Μια γιορτή για το προσωπικό του νοσοκομείου, σε έναν άλλο χώρο, δεν θα ήταν κακό. Το προσωπικό αυτό προσφέρει εδώ και 2.5 χρόνια, όπως και κάθε νοσοκομείο, έβαλε πλάτη, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πέρασαν από κει πάρα πολύ ασθενείς που εξυπηρετήθηκαν.

Γιατί η ιστορία αυτή έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτό θα δείξει η ΕΔΕ και ο καθένας μπορεί να κρίνει και μιλάει».

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards