Νεκρή από πυρά ανδρών του ισραηλινού στρατού έπεσε σήμερα, Τετάρτη (11/5) η ιορδανή δημοσιογράφος Shireen Abu Akleh, η οποία εργαζόταν για το Al Jazeera.


Η δημοσιογράφος σκοτώθηκε την ώρα που κάλυπτε επεισόδια στην Τζενίν, στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ, που έκανε λόγο για «δολοφονία» της.

Ωστόσο, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως η δημοσιογράφος Shireen Abu Akleh μπορεί να σκοτώθηκε από πυρά παλαιστινίων μαχητών, καθώς εξελισσόταν μάχη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα, η δημοσιογράφος που είναι από τις πιο γνωστές του Al Jazeera, σκοτώθηκε από σφαίρα στο κεφάλι.

Shireen Abu Akleh-Νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι η γνωστή δημοσιογράφος Shireen Abu Akleh του Al Jazeera στη Δυτική Όχθη, Νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι η γνωστή δημοσιογράφος Shireen Abu Akleh του Al Jazeera στη Δυτική Όχθη
Η Shireen Abu Akleh, χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της κάλυψης μιας ισραηλινής εισβολής στην Τζενίν στη Δυτική Όχθη. 
(AFP/Al Jazeera))
   
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here