Αρχική » Κ. Στανίση: Κάνει αγωγή σε τράπεζα και διεκδικεί 71 χιλ. ευρώ

Κ. Στανίση: Κάνει αγωγή σε τράπεζα και διεκδικεί 71 χιλ. ευρώ

από admin
Κατερίνας Στανίση

Aγωγή της Κατερίνας Στανίση κατά τράπεζας

Στα δικαστήρια θα βρεθεί η Κατερίνα Στανίση η οποία διεκδικεί με αγωγή το ποσό των 71.000 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα το οποίο όπως υποστηρίζει την παραπλάνησε.

Σύμφωνα με την Espresso η κυρία Στανίση υποστηρίζει πως παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της.

Πιο συγκεκριμένα πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε φυλάξει από την πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε από τους υπεύθυνους της τράπεζας να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα.

Η Κατερίνα Στανίση κατέθεσε μήνυση κατά τράπεζας διεκδικώντας το ποσό των 71.000 ευρώ.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας: «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα», ενώ συμπλήρωσε: «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα.Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;»

Στην αγωγή της η Κατερίνα Στανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και ζητά χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.

Διαβάστε επίσης:

Νέος νόμος Κατσέλη

 

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards