Από το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται η μεταβολή του καιρού, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας.Τα φαινόμενα που θα επηρεάσουν αρχικά τα βορειοδυτικά, θα επεκταθούν έως το βράδυ της Τρίτης στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά.Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη, οπότε τα φαινόμενα ενδέχεται να περιοριστούν κυρίως σε θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης και από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου έως το μεσημέρι της Τετάρτης.

Καιρός μεταβολή, Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Τετάρτη.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here