Συνεχίζεται η κακοκαιρία «Ωκεανίδα» στη χώρα και θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες και θα έχουμε 8 με 9 και τοπικά ακόμη και 10 μποφόρ στο Αιγαίο.

 Χιόνια θα πέσουν σε ορεινά ημιορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως από τη Θεσσαλία και νοτιότερα όπως φαίνεται και στη προειδοποίηση του Meteoalarm.

Ωκεανίδα, Ωκεανίδα-Συνεχίζεται με χιόνια καταιγίδες και πολλά μποφόρ!

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι το κύριο χαμηλό που οργανώθηκε στο Ιόνιο κατευθύνεται προς τις ακτές της Αφρικής, αλλά τα μέτωπα του θα συνεχίζουν να μας επηρεάζουν.

Έτσι θα συνεχιστούν τις πρωινές ώρες οι χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία και τις Σποράδες και στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο που τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές που θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές και τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και η θερμοκρασία: θα φτάσει στα βόρεια τον 1 βαθμό στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 10 και 7 βαθμούς αντίστοιχα και στα νησιά του Αιγαίου τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Ωκεανίδα, Ωκεανίδα-Συνεχίζεται με χιόνια καταιγίδες και πολλά μποφόρ!

Ωκεανίδα

 Δείτε τις περιοχές χιονοπτώσεων το επόμενο διήμερο

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε χαμηλότερο υψόμετρο το πρωί . Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 8 και 8 με 9 μπ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγα χιόνια Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 5 με 6 μπ που θα εξασθενήσουν βαθμιαία . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Tα καρμικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου που δεν θα χωρίσουν ποτέ

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here