“Καμπανάκι” κινδύνου για επικίνδυνη και ισχυρή κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από το βράδυ του Σαββάτου, κρούει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σε ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει ότι την Κυριακή η κακοκαιρία αναμένεται να επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προκαλώντας ιδιαίτερα έντονες βροχές και καταιγίδες. Έτσι υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές.Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, οι περιοχές που θα βρεθούν στη “κόκκινη ζώνη” της κακοκαιρίας είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θεσσαλία, η δυτική – κεντρική Στερεά, η Πελοπόννησος, το δυτικό – βορειοδυτικό Αιγαίο και πιθανόν η βόρεια – κεντρική Εύβοια – βορειοανατολική Στερεά.

Από το μεσημέρι της Κυριακής, ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν και την Θεσσαλονίκη αλλά και την Χαλκιδική. Η περιοχή της Αττικής φαίνεται να επηρεάζεται το βράδυ της Κυριακής.

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία ενόψει με βροχές και καταιγίδες-Ποιες περιοχές θα χτυπήσει, Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία ενόψει με βροχές και καταιγίδες-Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Loading...