Αρχική » Κακοκαιρία EVA: Θα αποσταλεί μήνυμα 112 και στην Αττική

Κακοκαιρία EVA: Θα αποσταλεί μήνυμα 112 και στην Αττική

από admin
Ισχυρός σεισμός αισθητός στην Αττική

Μήνυμα 112 θα αποσταλεί την επόμενη ώρα στην Αττική για την κακοκαιρία ΕVA, όπως έκανε γνωστό ο γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Στις 18:00 ακριβώς πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προαναγγελθεί, η έκτακτη ενημέρωση της γγ Πολιτικής Προστασίας για τα τελευταία δεδομένα για την κακοκαιρία EVA που έχει ήδη αρχίσει να πλήττει τη χώρα στα δυτικά και τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν.

Οπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου έχουν σταλεί ήδη από χθες δύο μηνύματα 112 στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Ελλάδα και στη Μεσσηνία με το οποίο γινόταν έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες κατά την εκδήλωση φαινόμενων.

Επίσης εστάλη μήνυμα 112 σήμερα στους κατοίκους της νοτιανατολικής Πελοποννήσου, ενώ θα σταλεί μήνυμα 112 και στους κατοίκους της Αττικής καθώς η κακοκαιρία EVA θα επηρεάσει την περιοχή από απόψε το βράδυ ως αύριο το απόγευμα.

Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται στο μέγιστο της επαγρύπνησης για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου συμπληρώνοντας ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα».

Απηύθυνε αυστηρή σύσταση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους την ώρα της εκδήλωσης των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες.

«Μην διασχίζετε πεζή ή με αυτοκίνητα χειμάρρους ή ρέματα που έχουν πλημμυρίσει για κανένα λόγο», κατέληξε.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards