Αρχική » Κάλυμνος: Ψαρεύτηκε «τέρας» λαγοκέφαλος 6 κιλών στο λιμάνι του νησιού (video)

Κάλυμνος: Ψαρεύτηκε «τέρας» λαγοκέφαλος 6 κιλών στο λιμάνι του νησιού (video)

από admin
Κάλυμνος: Ψαρεύτηκε «τέρας» λαγοκέφαλος 6 κιλών στο λιμάνι του νησιού (video)

Στον εξωτερικό μόλο, στο λιμάνι της Καλύμνου που αράζει το Blue Star, η θαλάσσια περιοχή είναι γεμάτη από λαγοκέφαλους, μάλιστα μεγάλων διαστάσεων, όπως αυτόν που πιάστηκε στο καλάμι του Μιχάλη Μαμουζέλλου πριν λίγο καιρό.

Μπροστά σε ένα «τέρας» που ξεπερνούσε τα έξι κιλά βρέθηκε ο Μιχάλης Μαμουζέλλος, δεινός ψαράς, διαχειριστής της σχετικής σελίδας στο Facebook “Fishing gives life”, με χιλιάδες ακόλουθους, που καθημερινά περνά τον ελεύθερο του χρόνο σε πολλά σημεία του νησιού, ψαρεύοντας με το καλάμι του και εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους, ενώ ανεβάζει κάθε εξόρμηση του σε βίντεο στην παραπάνω σελίδα.

Κάλυμνος λαγοκέφαλος -Δείτε το βίντεο:

Σε μια από αυτές τις εξορμήσεις, έμεινε έκπληκτος, παρόλη την εμπειρία του, όταν στα αγκίστρια του πιάστηκε ένας τεράστιος λαγοκέφαλος, που προκαλεί δέος στην εμφάνιση του, όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που μας παραχώρησε ο Μιχάλης.

Σύμφωνα με το palmoskalymnou.gr, στην περιοχή υπάρχουν πάρα πολλοί από τους λεγόμενους “Λεσεψιανούς μετανάστες”, όπως ονομάζονται τα ωκεάνια ψάρια που μετακόμισαν στη Μεσόγειο μέσω της Διώρυγας του Σουέζ και έχουν κατακλύσει τις θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards