Αρχική » Κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου

Κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου

από admin
Σοκ στην Γερμανία: Υπουργείο Εσωτερικών-"Να έχετε τρόφιμα για 10 ημέρες - Ιδού η λίστα"

Κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου. Είτε μέσω δηλώσεων, είτε μέσω δράσεων, προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο που αναλογεί στον καθένα από αυτούς για να εμφανισθεί η αφορμή για αυτόν τον πόλεμο. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και κάπως έτσι το βλέπω να εξελίσσεται.

Πρέπει ο κόσμος να δικαιολογήσει μέσα του την έναρξη αυτού του παγκοσμίου πολέμου. Και έτσι, με αυτά και με αυτά, έχουμε εμπρηστικές δηλώσεις από διάφορους γραφικούς τύπους – ηθοποιούς, όπως ο Ζελένσκι.

Ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητά από τις ΗΠΑ Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων στην Ουκρανία. Αυτό θα είναι εάν γίνει η αφορμή να εμπλακούν σε πόλεμο ΗΠΑ και Ρωσία βέβαια. Άλλωστε το έχει δηλώσει καθαρά ο Πούτιν. Οποιαδήποτε απαγόρευση των πτήσεων στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, είναι και έναρξη πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και όσων εμπλέκονται.

Ο Ουκρανός πρόεδρος ζήτησε για ακόμη μια φορά από τις ΗΠΑ «βοήθεια» (σ.σ. ουσιαστικά δεν ζήτησε βοήθεια αλλά πλήρη εμπλοκή τους) για την εγκαθίδρυση ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης με Αμερικανούς γερουσιαστές.

Την ίδια ώρα, ο Ζελένσκι ζήτησε να επιβληθούν μεγαλύτερες κυρώσεις στη Ρωσία, μεταξύ άλλων και στον τομέα της ενέργειας, ενώ ζήτησε περισσότερη στρατιωτική βοήθεια για τις ουκρανικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το CNN, ένας άλλος γερουσιαστής που συμμετείχε στην συνδιάλεξη δήλωσε ότι ο Ζελένσκι τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου, ενώ απεύθυνε έκκληση στους νομοθέτες να βοηθήσουν την Ουκρανία να αποκτήσει περισσότερα μαχητικά αεροπλάνα στα οποία οι Ουκρανοί πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι.

Η επικοινωνία του Ουκρανού πρόεδρου με τους Αμερικανούς νομοθέτες διήρκησε σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου μια ώρα. Ο Πούτιν αντιδρώντας στην συζήτηση περί ΖΑΠ δήλωσε ευθαρσώς:

«Το δευτερόλεπτο που οποιαδήποτε χώρα επιχειρήσει την εγκαθίδρυση Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από την Ουκρανία, ακόμη και από την δική τους την επικράτεια γίνεται αυτομάτως μέρος της σύγκρουσης, καθώς θα θέσει τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία σε κίνδυνο.

Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου σε ποια συμμαχία θα είναι μέλος», δήλωσε.

Είδατε πόσο όμορφα παίζεται το παιχνίδι;;; άντε να μας τα εξηγήσουν τώρα οι γεωπολιτικοί αναλυτές της τηλεόρασης αυτά. Δεν πρόκειτε….

Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα στο Ουκρανικό είναι η απελευθέρωση του πλανήτη. Όλη η συμμορία των διεθνιστών παίζει όπως έχουμε πει έναν ρόλο. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συστημικές ιστοσελίδες, ειδικοί αναλυτές που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα παίζουν έναν ρόλο. Αυτός ο ρόλος είναι να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι η Ουκρανία είναι το θύμα και ο Πούτιν ο κακός, πάντα όμως μέσα από το πρίσμα ενός μάτριξ στο οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι χωμένη όλη η ανθρωπότητα.

Οι αναλύσεις τους δεν ξεφεύγουν στο παραμικρό από την γραμμή ενός ψεύτικου σεναρίου το οποίο έχει ως περιτύλιγμα την ιστορία με την οποία μας έχουν γαλουχήσει από τότε που γεννιόμαστε. Τη δική τους ιστορία την διαστρεβλωμένη.

Προσέχουν πολύ ώστε να καταφέρουν να περάσουν τη γραμμή τους, χωρίς όμως να αγγίξουν αυτό που πράγματι παίζεται πίσω από την κουρτίνα. Και αν θέλουμε να κατανοήσουμε όμως τι συμβαίνει έξω από το μάτριξ θα πρέπει να ξεφύγουμε εντελώς από τον δικό τους τρόπο σκέψης και ειδικά από την δική τους ιστορία.

   

nikolaosanaximandros

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards