Αρχική » Κατασκευή και Προώθηση Ιστοσελίδων

Κατασκευή και Προώθηση Ιστοσελίδων

από admin

Δημιουργία μιας μοντέρνας ψηφιακής παρουσίας & αύξηση των πωλήσεων

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με την κατασκευή ιστοσελίδων και με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνικών Digital Marketing. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Παρέχουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από την κατασκευή μιας απλής ιστοσελίδας παρουσίασης ή ένα e-shop, έως την προώθησή τους με διαφορές τεχνικές Digital Marketing, όπως τα Google AdWords, το SEO, η διαχείριση social media και το E-mail Marketing.  Χρόνο με το χρόνο, το ψηφιακό μάρκετινγκ κερδίζει έδαφος και είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Καλέστε μας στο τηλ: 694 66 19 850 για εξετάσουμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Κατασκευή Responsive ιστοσελίδας

Μια μοντέρνα και responsive ιστοσελίδα είναι σίγουρα βασική προϋπόθεση για να έχουμε μία επιτυχημένη διαδικτυακή προώθηση. Ένα πρωτότυπο περιεχόμενο και design καθώς και ένας responsive σχεδιασμός για όλες τι συσκευές είναι πλέον αναγκαίο. Με το responsive design επιτυγχάνουμε μια άψογη λειτουργικότητα και εμπειρία πλοήγησης για τους χρήστες. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει επίσης να δώσουμε έμφαση, ώστε να επιτύχουμε μια υψηλή κατάταξη στην Google, αλλά και να επικοινωνεί σαφήνεια τα προϊόντα της επιχείρησής.

Τα e-shops μπορεί να θεωρηθούν ως η ψηφιακή εικόνα του φυσικού καταστήματος μας. Έτσι, πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένο, λειτουργικό και άμεσα αποδοτικό. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τράπεζες η το PayPal, ώστε να μπορούν οι χρήστες να κάνουν online αγορές. Η εικόνα του φυσικού μας καταστήματος και του e-shop πρέπει να έχουν συνοχή, ώστε η επιχείρηση να έχει μία συνολική εταιρική ταυτότητα.

 

Search Engine Optimisation (S.E.O.)

Το SEO είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης. Αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε, να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Τα οργανικά αποτελέσματα σε αντίθεση με τα AdWords δεν έχουν καμία χρέωση ανά κλικ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εμφανίσουμε στην ιστοσελίδα μας σε πάρα πολλές λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου, χωρίς να έχουμε έξτρα κόστος. Όσο περισσότερες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούμε, τόσο περισσότερο κόσμο φέρνουμε στην ιστοσελίδα μας και έτσι αυξάνουμε συνεχώς τα έσοδα και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής μας.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του SEO της ιστοσελίδας σας. Τηλ: 694 66 19 850

Google Adwords – P.P.C. campaigns (pay per click)

Search

Τα Google AdWords είναι ένας από τους βασικότερους τρόπους προώθησης μιας ιστοσελίδας. Δημιουργούμε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που χρειάζονται, ώστε να προβάλλεται η επιχείρησή σας όταν οι χρήστες αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Ο τρόπος που λειτουργεί η διαφήμιση Google Adwords μοιάζει με αυτόν της δημοπρασίας. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση γίνεται μόνο όταν πατήσουν τη διαφήμιση και μπουν στην ιστοσελίδα σας. Το κόστος είναι ανάλογο με τις προσφορές που έχουν δώσει οι υπόλοιπες εταιρείες που χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο διαφήμισης. Εμείς θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, τη δημιουργία των κειμένων και των διαφημίσεων, αλλά επίσης και την καθημερινή βελτιστοποίηση ώστε να επιτύχουμε την μείωση του κόστους του κάθε κλικ.

Display

Το Google display είναι μία ακόμα μέθοδος για να προσεγγίσουμε χρήστες του διαδικτύου, δημιουργώντας τα κατάλληλα διαφημιστικά μπάνερ και στη συνέχεια προβάλλοντας τα στο κοινό της επιλογής σας. Μπορούμε να ορίσουμε το που θα προβάλλονται βάση περιοχής των χρηστών, βάση ηλικίας, φύλου, μορφωτικού επιπέδου και πολλά ακόμα στοιχεία που συλλέγει η Google ώστε να μπορούμε να στοχεύσουμε στο επιθυμητό κοινό.

Remarketing

Το Remarketing είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί τα ίδια Banners, όμως σε αυτή την περίπτωση προβάλλονται σε άτομα που έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας στο παρελθόν. Εφόσον οι χρήστες αυτοί έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, τους ακολουθούμε με τα διαφημιστικά μπάνερ για ένα χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κάνουν κάποια αγορά.

 

Social Media ( Facebook, Instagram etc)

Το Facebook το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης μιας εταιρίας. Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε μία επιχείρηση και τους πελάτες της. Με την σωστή χρήση των κοινωνικών δικτύων, σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας. Η επαγγελματική διαχείριση των social media μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να ενισχύσετε το brand της εταιρείας σας.

Με τη δημοσίευση ενός σωστού περιεχομένου, το οποίο μπορεί να αποτελείται από γραφιστικά, πληροφορίες για την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας, videos, διαγωνισμούς κ.α. διατηρούμε τη σχέση με τους πελάτες σας και προσελκύουμε νέους.

Ένα σημαντικό κομμάτι της διαχείρισης του social media είναι το listening. Απαντώντας καθημερινά στα μηνύματα του κοινού μας, ενισχύουμε την εικόνα μας αλλά και τις σχέσεις μας με τους πελάτες, αφού τους δίνουμε τη δυνατότητα να ακουστεί η γνώμη τους. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε το engagement, δηλαδή την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο που δημοσιεύουμε.

Τελευταίο στάδιο είναι το measuring, δηλαδή η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων που συγκεντρώνουμε. Πάνω σε αυτές τις μετρήσεις βασίζεται η στρατηγική ανάπτυξη των Social Media και τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε.

 

 

 

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards