Αρχική » Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι εικόνες την επομένη του κυκλώνα [βίντεο]

Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι εικόνες την επομένη του κυκλώνα [βίντεο]

από admin
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι εικόνες την επομένη του κυκλώνα [βίντεο]

Ο Ιανός πέρασε από την Κεφαλονιά και άφησε πίσω του εικόνες καταστροφής. Στο Αργοστόλι , στην Αγία Ευφημία , στην Ασσο και σε άλλες περιοχές οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους και τα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας δίνουν αγώνα δρόμου για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Οι εικόνες από την περιοχή Άσσο, κόβουν την ανάσα. Οι χείμαρροι παρέσυραν τόνους πέτρας και χώματος, οι οποίοι σκέπασαν ολόκληρα αυτοκίνητα. Οι δρόμοι είναι αγνώριστοι και μοιάζουν με απροσπέλαστα βουνά.Σύμφωνα με το Flash.gr τα πλέον σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και πάλι στην Αγία Ευφημία, με τις εικόνες που μας έρχονται από το γραφικό χωριό της Πυλάρου να σοκάρουν. Επίσης σοβαρά προβλήματα παρατηρήθηκαν μεταξύ άλλων στην πόλη της Σάμης, στην Άσσο και στο Φισκάρδο, σε παραθαλάσσιες δηλαδή περιοχές, στις οποίες κυριολεκτικά η θάλασσα βγήκε στη στεριά.

Ήταν τόσος ο όγκος του νερού και η ένταση των ανέμων, που πραγματικά από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή σοβαροί τραυματισμοί, όπως δυστυχώς συνέβη σε άλλες περιοχές της χώρας.Ωστόσο, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, αλιευτικά και τουριστικά σκάφη βυθίστηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, δέντρα ξεριζώθηκαν, ρέματα και χείμαρροι φούσκωσαν, ενώ ακόμη και παραλίες εξαφανίστηκαν από τις λάσπες και τα φερτά υλικά.

Ειδικά οι εικόνες από την Αντίσαμο, είναι αποκαρδιωτικές. Επίσης σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, η διακοπή της οποίας ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα και παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί πλήρως.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards