Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τη μητέρα του 12χρονου θύματος βιασμού και σωματεμπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει συμπληρωματικά.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μάνας της 12χρονης αφορά στο βασικό αδίκημα της «διακεκριμένης μαστροπείας». Το ένταλμα σύλληψης αφορά και σε άλλα αδικήματα που δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, κατέθεσε στην Ασφάλεια το στικάκι που υποστηρίζει ότι περιέχει εικόνες του 53χρονου βιαστή -μαστροπού με το 12χρονο κορίτσι μέσα στον οίκο ανοχής που διατηρεί.

Πρόκειται για μια σειρά αποκαλυπτικών εξελίξεων, οι οποίες αναμένεται να δώσουν νέα τροπή στην κατάσταση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ενώ σύμφωνα με εκτίμηση της δικηγόρου του ανήλικου θύματος, Ασπασίας Ταραχοπούλου, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα ανήλικα παιδιά – θύματα σωματεμπορίας, βιασμού και εκμετάλλευσης.

Την ίδια ώρα τον δρόμο προς τη φυλακή παίρνουν, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο δύο συλληφθέντες της δυσώδους υπόθεσης του Κολωνού.

Loading...