Αρχική » Είναι αυτό το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα-ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ -ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ : » ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ…»

Είναι αυτό το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα-ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ -ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ : » ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ…»

από admin
Αποκλειστικές αλλά ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μιλούν για ύποπτο ασθενή που νοσηλεύεται αυτή την ώρα σε πνευμονολογική κλινική μεγάλου νοσοκομείου με ύποπτα συμπτώματα που παραπέμπουν στον κοροναϊό

Αποκλειστικές αλλά ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μιλούν για ύποπτο ασθενή που νοσηλεύεται αυτή την ώρα σε πνευμονολογική κλινική μεγάλου νοσοκομείου με ύποπτα συμπτώματα που παραπέμπουν στον κοροναϊό που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο εφιάλτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε, τηρείται σιγή ιχθύος από τους αρμόδιους μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει προσβληθεί από αυτό τον ιό.

Την ίδια στιγμή όμως, η λοιμωξιολόγος Ε. Μαλτέζου που μίλησε ζωντανά νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Νίκο Μάνεση είπε στην κατακλείδα των λόγων της ότι πιθανόν να έχουμε και στην Ελλάδα ένα κρούσμα.Τυχαίο; Ελπίζουμε ναι και σύντομα να ανακοινωθεί επισήμως ότι όλα όσα μαθαίνουμε είναι λάθος ώστε να αποφευχθεί ο πανικός.

Δείτε τι είπε η κ. Μαλτέζου και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 2:29:

makeleioLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards