Σε άμεση αναστολή όλων των δραστηριοτήτων στο ΟΑΚΑ προχώρησαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την επιβεβαίωση ότι δύο αθλούμενοι στους χώρους του ΟΑΚΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, και γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τους νοσούντες.

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προβούν σε όλες τις επιπλέον απαραίτητες ενέργειες.


Έκλεισε το «Golden Hall» – Εντοπίστηκε κρούσμα

Κοροναϊός: Την απόφαση να κλείσει προσωρινά πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.03.2020) το Golden Hall, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε, άτομο που νοσεί από τον κοροναϊό επισκέφτηκε το εμπορικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”.

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου “Golden Hall”. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα»Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here