Αρχική » Κρούσμα κορονοϊού στο ΑΒ Πετραλώνων – Κλειστό θα παραμείνει το κατάστημα

Κρούσμα κορονοϊού στο ΑΒ Πετραλώνων – Κλειστό θα παραμείνει το κατάστημα

από admin
Κρούσμα κορονοϊού στο ΑΒ Πετραλώνων - Κλειστό θα παραμείνει το κατάστημα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ότι το κατάστημα ΑΒ Πετραλώνων, στην οδό Κειριάδων 12, θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση “βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19″.

Για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop.

“Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες Αρχές” σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards