Αίσιο τέλος είχε η πτήση θρίλερ αεροπλάνο της Canadian Airlines, το οποίο πετούσε επί ώρες πάνω από το αεροδρόμιο «Μπαράχας» της Μαδρίτης.

Το αεροπλάνο είχε χάσει έναν από τους τροχούς του, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη μία μηχανή, καθώς κομμάτια του τροχού είχαν πέσει στην τουρμπίνα.

Το αεροσκάφος βρισκόταν στον αέρα για ώρες, όπως μεταδίδει η El Pais, προκειμένου να καταναλώσει όσο το δυνατό περισσότερα καύσιμα για να αποκτήσει ασφαλές όριο βάρους και να επιχειρήσει να προσγειωθεί.

Βίντεο από το αεροπλάνο της Canadian AirlinesΟ πιλότος του Boeing 767 ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να κάνει αναγκαστική προσγείωση, περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωσή του αεροπλάνου από τη Μαδρίτη.


Στο Twitter κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο με το τι γινόταν στο εσωτερικό του αεροπλάνου. Βίντεο που φέρεται να είναι από το εσωτερικό του αεροπλάνου των Καναδικών Αερογραμμών.


Το πρόβλημα στο αεροπλάνο προκάλεσε αναστάτωση εντός της καμπίνας. Σύμφωνα με την El Pais, αρχικά υπήρχε εκνευρισμός, ενώ στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.
Μετά από ώρες το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια. Στο αεροδρόμιο είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα με την πυροσβεστική να βρίσκεται κοντά στον διάδρομο προσγείωσης για παν ενδεχόμενο.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here