Αρχική » Η νέα σελήνη φέρνει χάος! Ριγμοί στην κυβέρνηση, κοινωνικές αναταραχές και πιθανές πρόωρες εκλογές

Η νέα σελήνη φέρνει χάος! Ριγμοί στην κυβέρνηση, κοινωνικές αναταραχές και πιθανές πρόωρες εκλογές

από admin

Το αποψινό, «άγριο» φεγγάρι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και σκορπά τον τρόμο! Η εκρηκτική αστρολογική ένωση του Λέοντα με τον Ερμή, με φόντο τη Νέα Σελήνη, προκαλεί αναταραχές στον σεληνιακό κύκλο, με ολέθρια αποτελέσματα και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Το ντόμινο των αστρολογικών φαινομένων του καλοκαιριού, με τα αλυσιδωτά γεγονότα που προβλέψαμε και πέσαμε διάνα, συνεχίζεται και απόψε, ενώ κορυφώνεται κατά την επόμενη πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας παίρνει… φωτιά, ενώ ο λαός, υπό το βάρος της πανδημίας του κορονοϊού, που θα σαρώσει ακόμα περισσότερο, και της οικονομικής ύφεσης θα ξεσηκωθεί και θα στραφεί εναντίον των πολιτικών. Ο Ηλιος, η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται στο σύμβολο του Λέοντα και στον αστερισμό του Λέοντα.Ωστόσο ευθυγραμμίζονται στενότερα με το σταθερό αστέρι Alphard, που έχει φωλιάσει στην καρδιά του φθονερού όφεως. Τα δηλητήριά του «πνίγουν» την κοινωνία και ο κοινωνικός ιστός στη χώρα μας κλονίζεται.

Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της. Τριγμοί στον κυβερνητικό κύκλο, που ξεπηδούν από την Ηρώδου Αττικού, ενώ πλέον το σενάριο των πρόωρων εκλογών φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να φυλάξει Θερμοπύλες ύστερα από ένα «τυχαίο» ατύχημα που προκαλούν στο Αιγαίο οι Τούρκοι. Μεγίστη, Στρογγύλη, Ρόδος και Λέσβος βρίσκονται στο επίκεντρο της έντασης.

Τα άστρα «συμμαχούν» με τη χώρα μας και βάζουν φρένο στις σκέψεις για διαπραγματεύσεις με τους πολεμοχαρείς γείτονες.Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση σηματοδοτεί την ταφόπλακα της Ελλάδας, γιατί, όπως είπε ο Ελύτης, «από τα βάθη φτάνει τους παλιούς καιρούς / βάσανα ξεφορτώνει κι αναστεναγμούς. / Ελα, Χριστέ και Κύριε, λέω κι απορώ / τέτοιο τρελό βαπόρι, τρελοβάπορο, / χρόνους μας ταξιδεύει, δε βουλιάξαμε / χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε».

Όπως είχαμε προβλέψει για την οργή της φύσης στην έκδοση του Σαββατοκύριακου της 1ης Αυγούστου (λίγες μέρες μετά ήρθαν δυστυχώς οι φονικές πλημμύρες στην Εύβοια), ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να μας χτυπούν αλύπητα, ενώ και ο Εγκέλαδος δεν θα μας αφήσει σε ησυχία ταρακουνώντας τη νοτιοανατολική Μεσόγειο!

Το νέο φεγγάρι συνδέεται επίσης με τον Αρη στο τετράγωνο του Κρόνου και προκαλεί συναισθήματα απογοήτευσης.

Ο πλανήτης «βράζει» απέναντι σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, που με δικτατορική μεθοδολογία αποσκοπεί στην υποταγή λαών και κοινωνιών στον αόρατο εχθρό.

Η Γερμανία είναι η χώρα που θα πληρώσει το βαρύτερο τίμημα, με τρομοκρατικές επιθέσεις και φονικές πυρκαγιές.

Η Ιταλία θα βιώσει ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ στην Αμερική ο πρόεδρος Τραμπ απέναντι σε όλους θα δώσει τη μάχη για να επιβιώσει πολιτικά, θέλοντας να χαράξει νέους ορίζοντες για ολόκληρο τον πλανήτη.Η πιο ισχυρή επιρροή στο νέο «γράφημα» του φεγγαριού είναι ο Αρης του Κρόνου, που φέρνει συναισθήματα απογοήτευσης.

Αντιπροσωπεύει την παγκόσμια οικονομική κρίση και τα απανωτά κραχ που θα συμβαίνουν παντού. Μελλοντικά όμως θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει σε μια αργή αλλά βαθιά ανάπτυξη και μεταμόρφωση.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards