Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποίησε ότι όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή.Το τροχαίο σημειώθηκε στην πύλη της Βουλής όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της κ. Μπακογιάννη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που επιχείρησε να βγει στη Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ντόρα Μπακογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι συντετριμμένη – Όχημα της ασφαλείας μου ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή

Ο οδηγός της μηχανής, ο Ιάσωνας, είναι εγκεφαλικά νεκρός και η οικογένειά του έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά του.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα, μιλώντας στο rosa.gr δήλωσε: “Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα“.

Η κ. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της εκφράζει τη θλίψη της, λέγοντας πως είναι «βαθύτατα συντετριμμένη», ενώ αναφέρει πως επικοινώνησε με την οικογένειά του Ιάσωνα για να τους «διαβεβαιώσει πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος».

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε η κα Μπακογιάννη 48 ώρες μετρά το τροχαίο:


Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα…

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021Loading...