Αρχική » Ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη

Ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη

από admin
Ο Αμβρόσιος αφόρισε τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη

Ο πρώην μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος αφόρισε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου, τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής λειτουργίας αφόρισε τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο και τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.Ο Αμβρόσιος μίλησε έντονα και για τους δύο, με αφορμή τις αναφορές και των δυο τους στην Παναγία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το tempo24, ο Αμβρόσιος κατά την πρωινή λειτουργία, διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Μόσιαλος είχε αναρτήσει στο Facebook, τα Χριστούγεννα ένα “χιουμοριστικό meme” προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Χρήστος Χωμενίδης από την άλλη, σε άρθρο του ισχυρίστηκε ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ότι ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Μητροπολίτης έχει στο παρελθόν αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον Νίκο Χαρδαλιά.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards