Αρχική » Οι Ρώσοι χτυπούν το Κίεβο – Έκλεισαν πυρηνικοί σταθμοί

Οι Ρώσοι χτυπούν το Κίεβο – Έκλεισαν πυρηνικοί σταθμοί

από admin
Οι Ρώσοι χτυπούν το Κίεβο - Έκλεισαν πυρηνικοί σταθμοί

Σε εξέλιξη μαζικοί ρωσικοί βομβαρδισμοί σε ολόκληρη την Ουκρανία, με τη στρατιωτική διοίκηση να ανακοινώνει τρεις νεκρούς. Χωρίς ρεύμα και νερό το Κίεβο, έκλεισαν πυρηνικοί σταθμοί στο νότιο τμήμα της χώρας.

Στο σημείο χωρίς επιστροφή είναι πλέον η Ουκρανία καθώς η Ρωσία αποτελείωσε ότι είχε απομείνει από τις ενεργειακές της υποδομές.

Ήδη υπάρχουν μη ελεγχόμενες διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την χώρα ακόμη και την Μολδαβία και την Υπερδνειστερία. Χτυπήθηκαν πολλοί στόχοι με μεγάλη σφοδρότητα.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε ολόκληρη την Ουκρανία εν μέσω αναφορών για εκρήξεις σε διάφορες τοποθεσίες.

Χωρίς νερό είναι το Κίεβο, το Χάρκοβο και άλλες περιοχές ακόμη και το Κισινάου. Στην Υπερδνειστερία υπάρχει γενικό μπλακ άουτ, το ίδιο και στην υπόλοιπη Μολδαβία.

Η πρόεδρος της Μολδαβίας, Sandu, τόνισε ότι η “Ρωσία έριξε την Μολδαβία στην άβυσσο” με τις σημερινές πυραυλικές επιθέσεις.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους πυρηνικούς σταθμούς. Οι μονάδες:

  • Khmelnytskyi NPP
  • Rivne NPP
  • South Ukrainian NPP
  • TPP Ladyzhinskaya

Μαζί με τον Zaporizhzia NPP που ελέγχουν οι Ρώσοι αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο ενέργειας.

Στο Κίεβο κτυπήθηκαν οι σταθμοί ενέργειας TPP-6 και PSP γεγονός που οδήγησε σε διακοπή της παροχής ρεύματος στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Η Ρωσία μέσα σε λίγες ημέρες κατέστρεψε το ενεργειακό δίκτυο της Ουκρανίας. Οι αρχές του Κιέβου θα δώσουν τεράστια μάχη με τον χρόνο και τον χειμώνα για να επαναφέρουν σε λειτουργία κάποιες μονάδες.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards