Αρχική » Όλα μας δείχνουν πως κάτι συγκλονιστικό έρχεται

Όλα μας δείχνουν πως κάτι συγκλονιστικό έρχεται

από admin
Πηγές από τη Ρωσία και την Ασία λένε ότι κάποιου είδους συγκλονιστικό γεγονός μπορεί να συμβεί σύντομα, με κάποιους να το προβλέπουν για αυτήν την εβδομάδα.

Όλα μας δείχνουν πως κάτι συγκλονιστικό έρχεται… Και αυτό πηγάζει από παντού… Όσοι δεν ακούσατε το βίντεο που μόλις ανέβασα “Γιατί παίρνει τόσο πολύ; Γιατί δεν μπορώ να δω κανένα στοιχείο ότι το σχέδιο λειτουργεί;” καλό είναι να το ακούσετε…

Γενικά όπως θα έχετε προσέξει γίνεται ο κακός χαμός στον πλανήτη… Παντού έχουν ανάψει οι φωτιές του πολέμου… Με τελευταία αυτή με τους Ισραηλινούς να κτυπούν με πυραύλους περιοχές νότια της Δαμασκού…. Και να βλέπουμε βόρεια της Συρίας τους Τούρκους να ετοιμάζονται για εισβολή… Και ταυτόχρονα να απειλούν με εισβολή και την Ελλάδα…

Πηγές από τη Ρωσία και την Ασία λένε ότι κάποιου είδους συγκλονιστικό γεγονός μπορεί να συμβεί σύντομα, με κάποιους να το προβλέπουν για αυτήν την εβδομάδα. Ως συνήθως με τέτοιες προβλέψεις, θα το πιστέψουμε μόνον όταν το δούμε βέβαια, αλλά, όπως θα αναφέρουμε παρακάτω, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά ασυνήθιστα πράγματα που σχετίζονται με αυτό που περιμένουμε.

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την κατάσταση στην Ουκρανία, όπου οι τελευταίοι από τους ηγέτες του KM αναζητούν καταφύγιο.

Σύμφωνα με δυτικούς ειδικούς, η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο, όπως έχασε: 80% των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.. Όλα τα διυλιστήρια και οι μεγάλες δεξαμενές Χωράφια για σπορά.. Ανθρακωρυχεία, Τέσσερα μεγάλα λιμάνια, Ένα σημαντικό μέρος της πυρηνικής παραγωγής και ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής άνθρακα, Πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου στο ράφι της Μαύρης Θάλασσας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ένα ομόφωνο ψήφισμα που ζητούσε να τερματιστεί η «διαμάχη» στην Ουκρανία. Παρατηρήστε ότι δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη «πόλεμος».

Με άλλα λόγια, παραδέχονται ότι είναι εσωτερικό ρωσικό ζήτημα. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία συμμορφώνονται με αυτό το ψήφισμα λέει πολλά.

Δεν μπορούν πια να κρύψουν όλα τα ψέματα….. Τα MME λένε ψέματα εδώ και μήνες και λένε ότι η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο (το ψέμα είναι να συνεχίσει να φέρνει περισσότερους μαχητές στη μάχη και περισσότερο ξέπλυμα χρήματος από παγκόσμιες οργανώσεις …) Αλλά τώρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης mainstream αρχίζουν να δείχνουν τεράστιες μαζικές υποχωρήσεις από τις δυνάμεις της Ουκρανίας..

Και βέβαια αρχίζουν να παραδέχονται σιγά σιγά πως η οικονομική ύφεση και η ενεργειακή κρίση στην Δύση, δεν οφείλεται στον Πούτιν, αλλά στις εγκληματικές πολιτικές των Δυτικών θεσμικών οργάνων….

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αστειεύτηκε με τις κυρώσεις της Δύσης καθώς συναντήθηκε με νεαρά ταλέντα της χώρας στη Μόσχα. «Αν κάποιος θέλει να μας περιορίσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα περιοριστεί πρώτα από όλα», είπε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν στις ρωσικές προμήθειες λιπασμάτων και ενέργειας, «οι τιμές εκτοξεύονται».

«Αποκαλούν τον πληθωρισμό με το όνομά μου, αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, σοβαρά, είναι αλήθεια», είπε ο πρόεδρος, επισημαίνοντας «μακροχρόνια λάθη» που έκαναν οι δυτικοί πολιτικοί.

“Ήταν αυτοί που έκαναν αυτά τα λάθη και τώρα κρύβονται και προσπαθούν να καλύψουν ορισμένα σημεία της ανατομίας τους. Προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη στη Ρωσία. Αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό”, κατέληξε ο Πούτιν.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε την Τρίτη σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία: Το εργοστάσιο Azovstal καθαρίστηκε πλήρως από νάρκες, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων περιοχών. 51 μονάδες ξένου εξοπλισμού καταστράφηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες. 6.489 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν παραδοθεί. Τα λιμάνια της Μαριούπολης και του Μπερντιάνσκ λειτουργούν κανονικά και έτοιμα για αποστολές σιτηρών.

Οι οδικές συνδέσεις από την ηπειρωτική χώρα προς την Κριμαία έχουν αποκατασταθεί, με προετοιμασίες για την επανέναρξη των σιδηροδρομικών μεταφορών μεταξύ Ρωσίας, Ουκρανίας, Ντονμπάς και Κριμαίας.

Οι κατοικημένες περιοχές του Severodonetsk (LPR) απελευθερώθηκαν πλήρως. επιθετική ανάπτυξη προς την Ποπάσναγια. Το Svyatogorsk βρίσκεται πλήρως υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. Η Ρωσία «απελευθερώνει πλήρως» κατοικημένες περιοχές του Σεβεροντόνετσκ…

Συνέχεια nikolaosanaximandros

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards