Κλεισμένος στην ντουλάπα σπιτιού που ανήκει σε ύποπτο για παιδοfιλία βρέθηκε 15χρονος στη Γερμανία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δυόμισι χρόνια.

…. Μάλιστα, φορούσε τα ίδια ρούχα που είχε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Στην αστυνομία του Ρεκλινγκχάουζεν είχαν φτάσει καταγγελίες ότι ο 44χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού διακινούσε στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογrαφίας.

Αποφάσισαν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του άνεργου Λαρς Χ. προκειμένου να ερευνήσουν την ύπαρξη σκληρών δίσκων υπολογιστή με παιδοποrνογραφικό υλικό.

Όταν όμως μπήκαν στον χώρο, βρήκαν σακούλες απορριμμάτων γεμάτες με λερωμένες πάνες και ένιωσαν τη μυρωδιά ανθρώπινων ούρων, η οποία ήταν τόσο έντονη που αναγκάστηκαν να φορέσουν μάσκες για να ερευνήσουν το σπίτι.


Κραυγές

Ανοίγοντας μια ντουλάπα βρήκαν τον 15χρονο Μάρβιν Κ. σε άθλια κατάσταση, χωρίς εμφανή τραύματα. Οι γείτονες του Λαρς Χ. κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν δει ποτέ τους τον Μάρβιν.

Κάποιες φορές άκουγαν τις κραυγές άντρα από το σπίτι, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία.

Μετά τον εντοπισμό του οι αστυνομικοί κάλεσαν την 53χρονη μητέρα του Μανουέλα, η οποία τον πήρε στην αγκαλιά της. Της αποκάλυψε ότι ήταν συνεχώς κλεισμένος στην ντουλάπα και δεν μπορούσε να πάρει καθαρό αέρα. Ο Μάρβιν εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2017, όταν βγήκε να διασκεδάσει με φίλους του.

Εκείνη την εποχή έμενε σε ίδρυμα, το οποίο είχε αναλάβει τη φροντίδα του μετά τον θάνατο του πατέρα του, παρότι η μητέρα του ήταν ζωντανή.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here