Αρχική » Πανικός στα Γιάννενα από φάρσα αγνώστου: Τοιχοκόλλησε έντυπα για επιστράτευση λόγω… Ουκρανίας

Πανικός στα Γιάννενα από φάρσα αγνώστου: Τοιχοκόλλησε έντυπα για επιστράτευση λόγω… Ουκρανίας

από admin
Η ανάγνωση μέχρι αυτού του σημείου προκαλεί αναστάτωση. Η συνέχεια όμως βάζει σε υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα

Μια ολόκληρη γειτονιά στα Ιωάννινα αναστατώθηκε πρόσφατα όταν κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων και σε τοίχους της πόλης βρέθηκε έντυπο που έγραφε για δήθεν επιστράτευση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ως αποστολέας φέρεται η «Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου» με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αποδέκτες όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο.

Η ανάγνωση μέχρι αυτού του σημείου προκαλεί αναστάτωση. Η συνέχεια όμως βάζει σε υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα καθώς αναφέρεται ότι θα πρέπει να έχουν έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ενώ όσοι υπηρέτησαν στο ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων!

«Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…. Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμού μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων» αναφέρεται στο έγγραφο.

Το ίδιο το περιεχόμενο δείχνει ότι πρόκειται για φάρσα και μάλιστα κακόγουστη υπό τις παρούσες συνθήκες που ήδη αναστάτωσε πολίτες.

Το βέβαιο είναι ότι η χώρα δεν βρίσκεται σε επιστράτευση.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία η οποία διεξάγει την δική της έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards