Η τηλεοπτική εταιρεία HBO, εξοικειωμένη με τους Ρώσους θεατές από την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, κυκλοφόρησε ένα βίντεο για τρίτη σεζόν από μια άλλη από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές,το Wild West World.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι περιέχει μια πρόβλεψη για την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στη Ρωσία.

Στο βίντεο βλέπουμε μια σχηματική αναπαράσταση της υφαλοκρηπίδας ή μιας χρονογραμμής με βρόχο και το πρώτο φλας – 16 Δεκεμβρίου 2019. Ένα πολύ πραγματικό και ακόμη και ήδη πραγματοποιημένο γεγονός – ταραχές στο Χονγκ Κονγκ.
Στη συνέχεια – 18 Δεκεμβρίου – η μομφή του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.


Μετά τα γεγονότα που δήθεν θα έπρεπε να συμβούν στο μέλλον – μια περιβαλλοντική καταστροφή στην Ινδονησία στις 20 Μαΐου 2020, η δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ στην Αργεντινή το 2024, ένα θερμοπυρηνικό περιστατικό στο Παρίσι το 2025.

Βοήθεια RV

“Ο κόσμος της άγριας δύσης” (Westworld) – μια αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα φανταστικό φουτουριστικό πάρκο διασκέδασης, που κατοικείται από ανδροειδή.

Το πάρκο, για πολλά χρήματα, εξυπηρετεί υψηλόβαθμους και πλούσιους επισκέπτες που μπορούν να κάνουν οτιδήποτε χωρίς φόβο, για αντίποινα με ρομπότ. Στην πλοκή, οι γραμμές του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος είναι περίπλοκες.

Διαβάστε και αυτό. Η απόλυτη θύελλα

https://rusvesna.su/news/1578980094
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

katohikaLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here