Αρχική » Περίεργο βίντεο από το λογαριασμό του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο YouTube (video)

Περίεργο βίντεο από το λογαριασμό του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο YouTube (video)

από admin
Περίεργο βίντεο από το λογαριασμό του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο YouTube (video)

Ο λογαριασμός του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (ΠΟΦ) ανέβασε πριν από 4 μήνες ένα περίεργο βίντεο το οποίο πέρασε απαρατήρητο.

Το kanenazori.com, «κατέβασε» το βίντεο αυτό, το μετέφρασε και σας το παρουσιάζει μεταφρασμένο. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά.


 

 

Βλέποντας αυτό το βίντεο, η πρώτη αντίδραση του θεατή, είναι μάλλον αγγλόφωνη και περιορίζεται σε τρία γράμματα: WTF?

Κατ’ αρχήν, το ΠΟΦ αναγνωρίζει τον c@vid ως βιολογική απειλή. Και αυτό δεν το έκανε τώρα, αλλά 4 μήνες πριν. Τόσον καιρό, ήταν κάτω από τη μύτη μας η ομολογία και χαμπάρι δεν πήραμε…

Κατά δεύτερον, μας προετοιμάζει για μία… «ενδεχόμενη» κυβερνοεπίθεση, η οποία -όπως αναφέρει το βίντεο- μπορεί να διαδοθεί 10 φορές ταχύτερα από τον ιό του Slammer/Sapphire!

Ο ιός του Slammer/Sapphire, είναι ένα malware το οποίο μπαίνει στον υπολογιστή και δεν του επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Κι εδώ, προσέχουμε τη διατύπωση του βίντεο: «10 φορές ταχύτερο»!!!Όταν εμφανίστηκε το Slammer/Sapphire, η τεχνολογία ήταν 4G. Ωστόσο, η εμφάνιση του 5G, ήρθε να φέρει κατά 10 φορές ταχύτερο διαδίκτυο. Πολύ περίεργη «σύμπτωση».

Το βίντεο μιλάει για το μέγεθος της ζημιάς που θα υποστεί η παγκόσμια οικονομία εάν για μία ημέρα μείνει ο πλανήτης χωρίς διαδίκτυο. Και το ποσό αυτό αγγίζει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άλλη μία «σύμπτωση», καθώς το γνωστό «Great Reset» βασίζεται σε αυτό ακριβώς: στη διάλυση της παγκόσμιας οικονομίας και την επανεκκίνησή της βάσει των επιταγών της Agenda 2030!

Με λίγα λόγια, αυτό το βίντεο μας προετοιμάζει για μία βραχεία διακοπή του διαδικτύου με αφορμή κάποιον επικίνδυνο ιό που θα είναι προϊόν κυβερνοεπίθεσης… Εγώ τουλάχιστον, με το φτωχό μου μυαλό, αυτό καταλαβαίνω.Πρωτότυπο βίντεο:

kanenazoriLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards