Αρχική » Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

από admin
Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook.

Συγκεκριμένα η ανιψιά του Μαριαλένα Παπαδάκου αλλά και ο ανιψιός του Τάσος Παπαδάκος έκαναν γνωστή την θλιβερή είδησηΗ Μαριαλένα και ο Τάσος, έγραψαν τα ξημερώματα: «Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες, θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή, δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ… άγγελε μου».

Ποιος ήταν ο Πητ Παπαδάκος
Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά αλλά και αστρολόγος και συγγραφέας διεθνούς φήμης.

Ήταν Πτυχιούχος του Clayton University. Επίσης ήταν πτυχιούχος του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής. Υπήρξε Ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ).

Ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονιής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) αλλά και Ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards