Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Μυτιλήνη μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στην περιοχή Διαβολόρεμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 43 αστυνομικοί – οι δυο εξ αυτών σοβαρά – ενώ αναφορές υπάρχουν και για τραυματίες κατοίκους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά στο δρόμο μετά από τις συνεχείς ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και δακρυγόνων που εκτόξευσαν άνδρες των ΜΑΤ.Tρεις είναι οι εστίες της φωτιάς, με την Πυροσβεστική να έχει επικεντρωθεί στην πρώτη που είναι και η μεγαλύτερη.

Νωρίτερα, μεγάλη πορεία πολιτών και φορέων ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα, σημεία εισόδου προς την επιταγμένη έκταση του Καβακλή, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Χίος: Εισβολή κατοίκων σε ξενοδοχείο όπου μένουν αστυνομικοί – Πετούσαν πράγματα από τα μπαλκόνια
Σε δύο ξενοδοχεία όπου διαμένουν άνδρες των ΜΑΤ στη Χίο, εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/02), κάτοικοι του νησιού.Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, οι κάτοικοι «πολιόρκησαν» για λίγη ώρα το ξενοδοχείο και στη συνέχεια μπήκαν στα δωμάτια των αστυνομικών.

Μάλιστα, άρχισαν να πετάνε τα πράγματά τους από παράθυρα και μπαλκόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Δείτε το  βίντεο:Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here