Αρχική » Πτήση Emirates: Το mail που πυροδότησε πρωτόκολλα ασφαλείας στη μισή Ευρώπη

Πτήση Emirates: Το mail που πυροδότησε πρωτόκολλα ασφαλείας στη μισή Ευρώπη

από admin
Πτήση Emirates: Το mail που πυροδότησε πρωτόκολλα ασφαλείας στη μισή Ευρώπη

Στην ταυτοποίηση του άνδρα που προκάλεσε τον συναγερμό των Αρχών για την πτήση της Emirates το βράδυ της Πέμπτης έφτασαν οι Αρχές και μάλιστα τον εντόπισαν στο σπίτι του.

Πρόκειται για Τούρκο 35 ετών με αραβική καταγωγή, ο οποίος είχε κινήσει διαδικασίες για να λάβει βίζα και να ταξιδέψει στις ΗΠΑ ώστε να δει την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο άνδρας ζει τα τελευταία χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ έχει κάνει αίτηση ασύλου και έχει λάβει άδεια παραμονής.

Η κινητοποίησή των Αρχών για τον συγκεκριμένο άνδρα και ο συναγερμός που σήμανε σε αντιτρομοκρατική και στρατό για την ύποπτη πτήση ξεκίνησε μετά από e-mail που εστάλη στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, από άτομο του κύκλου του.

Πτήση Emirates Πιθανότατα ο αποστολέας ήταν ο συγκάτοικος του που ήθελε για δικούς του λόγους να μην αφήσει τον άνδρα να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και τον κατηγόρησε στις αμερικανικές Αρχές ως «τρομοκράτη» έτοιμο να κάνει χτύπημα. Οι αμερικανικές Αρχές ειδοποίησαν τις ελληνικές, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι η εν λόγω πληροφορία δεν είχε κριθεί ως απόλυτα αξιόπιστη, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να γίνει έλεγχος των επιβατών των πτήσεων για Αμερική, ενώ η επίμαχη πτήση επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τελικά ο άνδρας δεν βρέθηκε σε καμία πτήση αλλά στο σπίτι του και μάλιστα από την Αστυνομία κρίθηκε ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συλληφθεί καθώς όλα του τα χαρτιά ήταν νόμιμα.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards