Νέο συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην περιοχή του Παλαιοχωρίου Καβάλας, καταγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα της καθοδικής πορείας πριν την πτώση του Antonov, και εν συνεχεία την συντριβή και έκρηξη του.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook αποτυπώνει το φλεγόμενο αεροπλάνο στην πορεία θανάτου προς το έδαφος, τα χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας, με την πρόσκρουση να γίνεται κυριολεκτικά λίγο μόλις μέτρα πιο μακριά από κτίρια και τον αυτοκινητόδρομο από τον οποίο διακρίνεται εκείνη την στιγμή να περνά όχημα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο καταγράφεται η καθοδική πορεία του Antonov, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα διαδέχεται η τεράστια έκρηξη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Παγγαίου ζητώντας από τους πολίτες που κινούνται γύρω από την περιοχή που έπεσε το Antonov στο Παλαιοχώρι Καβάλας να ενημερώσουν τις αρχές σε περίπτωση που εντοπίσουν σχετικά πυρομαχικά.

«Επείγουσα Ανακοίνωση Προσοχη !!!!
Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ… Τον Δήμο Παγγαιου τηλ επικοινωνίας ( 693 6108070) η την Ελληνική Αστυνομία !!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here