Αρχική » Πύθωνας έφαγε γυναίκα: Φρικτός θάνατος για 53χρονη

Πύθωνας έφαγε γυναίκα: Φρικτός θάνατος για 53χρονη

από admin
Πύθωνας έφαγε γυναίκα: Φρικτός θάνατος για 53χρονη

Πύθωνας έφαγε γυναίκα: Η γυναίκα ήταν αγνοούμενη από τις 21 Οκτωβρίου

Ενας πύθωνας μήκους 7 μέτρων, έφαγε ζωντανή μία γυναίκα στην Ινδονησία, αφού πήγε στη ζούγκλα για να μαζέψει καουτσούκ.

Η 54χρονη Jahrah εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της στην επαρχία Jambi, στο δυτικό νησί της Σουμάτρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Daily Mail».

Οι ντόπιοι έστειλαν ομάδες αναζήτησης και δύο ημέρες αργότερα βρήκαν ένα τεράστιο φίδι σε ένα ξέφωτο του δάσους με πρησμένο στομάχι και όταν το άνοιξαν βρήκαν μέσα το πτώμα της 54χρονης γυναίκας.

Ο επικεφαλής του χωριού της Jarah, δήλωσε ότι ο πύθωνας πιθανότατα να σκότωσε την άτυχη 54χρονη, χρησιμοποιώντας το σώμα του για να την πνίξει. Η διαδικασία του πνιγμού διήρκησε περίπου δύο ώρες, τόνισε ο επικεφαλής του χωριού.

Πώς προήλθε ο θάνατος της 54χρονης από τον πύθωνα
Το φίδι χρησιμοποίησε πρώτα τους κυνόδοντές του -οι οποίοι είναι στραμμένοι προς τα πίσω για να παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση- για να καθηλώσει την 54χρονη. Στη συνέχεια τυλίχθηκε γύρω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα, χρησιμοποιώντας το ισχυρό του σώμα, την έσφιξε αργά μέχρι να μην μπορεί να αναπνεύσει και στην συνέχεια την κατάπιε ολόκληρη.

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να έπαιρνε εβδομάδες για το φίδι καθώς το σώμα της Τζάρα φαινόταν σε μεγάλο βαθμό άθικτο -συμπεριλαμβανομένων των ρούχων της-, αφού οι άνθρωποι του χωριού ακινητοποίησαν το φίδι και το άνοιξαν.

Αξιωματούχος της περιοχής δήλωσε: «Το θύμα δεν επέστρεψε στο σπίτι αφού αποχαιρέτησε την οικογένειά της για να πάει στον κήπο να μαζέψει καουτσούκ από τα δέντρα την Παρασκευή (21/10).

Η οικογένειά της ανέφερε τότε την εξαφάνισή της στις τοπικές αρχές και έκτοτε διεξαγόταν έρευνα. Οι κάτοικοι σκότωσαν το φίδι και τεμάχισαν το στομάχι του. Όλοι έμειναν έκπληκτοι. Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που αναζητούσαμε βρισκόταν στο στομάχι του φιδιού».

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards