Το ρολόι, αξίας 85.000 ευρώ, εντοπίστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή.

Ρολόι Rolex, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε αφαιρεθεί μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια στην Κοπεγχάγη της Δανίας, βρέθηκε στην Αθήνα, από την Ασφάλεια Αττικής, μετά από συνεργασία με τις δανικές Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε το είχε παραδώσει για επισκευή μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας στην αντιπροσωπία της εταιρείας στην Αθήνα, η οποία όμως -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- δεν εμπλέκεται στη ληστεία.

Η γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και εξετάστηκε και όπως είπε αγόρασε το ρολόι στην Αλβανία, όπου το βρήκε σε πολύ φτηνή τιμή σε σχέση με την πραγματική του αξία.

Rolex Βρέθηκε στην Αθήνα το χρυσό ρολόι αξίας 85.000 ευρώ που είχε κλαπεί το 2017 στην Κοπεγχάγη, Βρέθηκε στην Αθήνα το χρυσό ρολόι αξίας 85.000 ευρώ που είχε κλαπεί το 2017 στην Κοπεγχάγη, paradrasi.gr

Σημειώνεται ότι η ένοπλη ληστεία στην Κοπεγχάγη είχε διαπραχθεί σε κοσμηματοπωλείο, την 13-11-2017, από τρεις δράστες, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις δανικές Αρχές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να βρεθεί η πορεία που ακολούθησε μέχρι να το αγοράσει η 35χρονη, με την ελπίδα ότι μπορεί να εντοπιστούν ίχνη των δραστών της ληστείας.

   
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here