Σάλος από τη σύλληψη 52χρονου ναυτικού ως εμπλεκομένου στο αδιανόητο συμβάν
Μετά το σοκ για το έγκλημα που συντελέστηκε στο λιμάνι του Πειραιά με θύμα τον 36χρονο Αντώνη, νέο σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία χωριού του νομού Ηρακλείου η σύλληψη ως εμπλεκομένου στο αδιανόητο συμβάν 52χρονου ναυτικού.

Ο 52χρονος είναι ένα από τα μέλη του πληρώματος που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 36χρονου Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Συγχωριανοί του αδυνατούν να πιστέψουν ότι βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων κατηγορουμένων για μία τόσο αποτρόπαια πράξη και αναμένουν να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Η εμπλοκή του 52χρονου σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει πάνδημη οργή έσκασε σαν «βόμβα» στο χωριό του.

«Δεν μπορεί», λένε ξανά και ξανά, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ καλά στοιχεία στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά του.

Κεραυνοβολημένοι είναι και οι συγγενείς του που προσπαθούν να μάθουν κάτι περισσότερο και βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς αφενός είναι συντετριμμένοι και οι ίδιοι με αυτό που συνέβη, από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστούν τον αντίκτυπο των όσων αποδίδονται σε βάρος του δικού τους ανθρώπου, ποινικά και ηθικά.

cretalive

Loading...