Αρχική » Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που γυναίκα εκτοξεύεται στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου

Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που γυναίκα εκτοξεύεται στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου

από admin
Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που γυναίκα εκτοξεύεται στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει όλα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο του νησιού. Ο τραυματισμός της γυναίκας καταγράφεται σε βίντεο και η Σκιάθος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Δείτε τα επίμαχα δευτερόλεπτα με το αεροπλάνο να κάνει στροφή κοντά στους πεζούς…

Η Σκιάθος στο επίκεντρο μετά το νέο σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο, με μία γυναίκα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο βίντεο ντοκουμέντο τη βλέπουμε να στέκεται μαζί με άλλους πεζούς και να βλέπει το αεροπλάνο που έπαιρνε θέση απογείωσης.

Ξαφνικά βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τα αέρια από τις τουρμπίνες του boeing και πέφτει στο έδαφος. Η ίδια μάταια προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία της. Χτυπάει στο έδαφος και παρασύρεται μέσα στη θάλασσα.

Τη γυναίκα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και την οδήγησε στο Κ.Υ Σκιάθου όπου χρειάστηκε να διανυκτερεύσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του skiathoslife.gr, τη στιγμή εκείνη δίνουν μάχη να μην παρασυρθούν και άλλα άτομα που βρίσκονται κοντά στην άτυχη γυναίκα. Εκείνη όμως ήταν αδύνατον να κρατηθεί.

Οι παρακάτω εικόνες διαψεύδουν τις αρχικές πληροφορίες, που ανέφεραν ότι η 61χρονη είχε σκαρφαλώσει σε πεζούλι για να έχει καλύτερη οπτική. Ήταν στο δρόμο λίγα μόνο μέτρα από τον διάδρομο προσγείωσης. Έναν από τους πιο επικίνδυνους στη χώρα, με τα ατυχήματα που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα να προβληματίζουν.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards