«Ο πόλεμος ήδη προκαλεί ζημιές σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου της Ουκρανίας, με την παραγωγή του καυσίμου να έχει μειωθεί δραστικά και τους δύο αγωγούς διανομείς στο Χάρκοβο να έχουν δεχθεί πλήγμα από βομβαρδισμούς» τονίζουν σε σημείωμά τους οι αναλυτές της Engie EnergyScan

Δεν έχει τέλος το ράλι και στην τιμή του πετρελαίου. Το μπρεντ έφτασε ενδοσυνεδριακά μία ανάσα από τα 120 δολάρια το βαρέλι, τα υψηλότερα επίπεδα εδώ και 10 χρόνια. Στις 11:40 ώρα Ελλάδος καταγράφει άνοδο 3% στα 116,5 δολάρια το βαρέλι.



Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2008, με την τιμή του στα 113,15 δολάρια το βαρέλι, και το αμερικανικό αργό, που νωρίτερα είχε σπάσει το φράγμα των 115 δολαρίων.

Με τις διεθνείς τιμές σε εκρηκτικό ράλι, η τιμή της αμόλυβδης σήμερα στην Ελλάδα έφτασε στα 1,93 ευρώ το λίτρο, ενώ το πετρέλαιο κίνησης σκαρφάλωσε στα 2,08 ευρώ το λίτρο.



Loading...