Αρχική » Στις 11 Νοεμβρίου μπορεί να συμβεί ένα MEGA-ιστορικό γεγονός.

Στις 11 Νοεμβρίου μπορεί να συμβεί ένα MEGA-ιστορικό γεγονός.

από admin
Στις 11 Νοεμβρίου μπορεί να συμβεί ένα MEGA-ιστορικό γεγονός.

Στις 8 Νοεμβρίου 2022, έλαβε χώρα μια ολική έκλειψη Σελήνης, με την οποία οι συνωμοσιολόγοι είχαν πολλές αγωνιώδεις προσδοκίες – από μια παγκόσμια χρεοκοπία έως έναν πυρηνικό πόλεμο.

Ευτυχώς, τίποτα από τη λίστα με τις υποτιθέμενες καταστροφές δεν συνέβη και μπορούμε να πούμε ότι οι συνωμοσιολόγοι έκαναν πάλι λάθος. Ωστόσο:

Έτσι, σύμφωνα με τον μετρητή που δείχνει τον πληθυσμό του πλανήτη Γη, την ημέρα της Ματωμένης Σελήνης, ο πληθυσμός του πλανήτη έφτασε τα 8 δισεκατομμύρια άτομα.

Τυπικά, ο αριθμός είναι λίγο μικρότερος, αλλά, όπως καταλαβαίνουν όλοι, δεν σχετίζεται με κάθε μαιευτήριο, όπου ένας αριθμός μπαίνει μετά τη γέννηση του επόμενου εκπροσώπου της ανθρώπινης φυλής. Το σύστημα έχει καθυστερήσει λίγο και οι κορυφαίες μετρητές πλανητικού πληθυσμού υποδηλώνουν ότι 8 δισεκατομμύρια θα εμφανιστούν στην οθόνη κάποια στιγμή πριν από τις 15 Νοεμβρίου. Αν και στα πρωτοσέλιδα σήμερα το ρήμα ΕΦΤΑΣΑ χρησιμοποιείται σε παρελθοντικό χρόνο, δηλαδή ως τετελεσμένο γεγονός.

Πιο πρόσφατα, οι συνωμοσιολόγοι παρακολούθησαν με μεγάλη τρόμο καθώς ο μετρητής μετακινούσε το σημάδι των 7.777.777.777, όλοι ανησυχούσαν για το σήμα των 7 δισεκατομμυρίων, περίμεναν κάποια γεγονότα εκείνη την ημέρα που θα μείωναν ελαφρώς τον πληθυσμό, και τώρα, όπως λένε, πάλι.

Ταυτόχρονα, πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχαν αρκετά οκτώ: η Ματωμένη Σελήνη στις 8 Νοεμβρίου, 8 δισεκατομμύρια, και ο μήνας Τσεσβάν σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο, δηλαδή συμπεριλαμβανομένου του όγδοου μήνα.

Για τους οπαδούς του Γρηγοριανού ημερολογίου, αυτό ακούγεται κάπως γελοίο, αφού υπάρχει μόνο ένας όγδοος μήνας στο παγκόσμιο ημερολόγιο. Ωστόσο, στη χρονολογία υπάρχει επίσης όπως το βιβλικό έτος , το οποίο αρχίζει τον μήνα Νισάν, τον πρώτο μήνα του βιβλικού έτους, που πέφτει κάπου τον Μάρτιο. Επομένως, οι Εβραίοι μετρούν τους μήνες με τη μία σύμφωνα με δύο ημερολόγια, και ο Cheshvan είναι επίσης ο όγδοος μήνας. 

Ακόμη πιο εκπληκτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον μήνα Cheshvan αναφέρονται από τον αναγνώστη μας Jash :

  • Φέτος, η 17η Τσεσβάν, σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο, πέφτει στις 11 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, το Cheshvan 17 είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία.
  • Την ημέρα αυτή άρχισε ο Κατακλυσμός.
  • Στις 17 Τσεσβάν, ο βασιλιάς Σολομών ολοκλήρωσε την κατασκευή του 1ου Ναού.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1917 (Τσεσβάν 17), κατατέθηκε η Διακήρυξη του Μπάλφουρ, η οποία θεωρείται η αφετηρία για την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ.
  • Επίσης στο άμεσο μέλλον, στην Cheshvan 17, θα ξεκινήσει η ανέγερση του 3ου Ναού.
  • Υπάρχει η υπόθεση ότι στις 17 Τσεσβάν του τρέχοντος έτους (11/11/22) θα συμβεί ένα ιστορικό γεγονός που θα συνδυάζει όλες τις πτυχές των παραπάνω γεγονότων.

Εάν στις 11 Νοεμβρίου η επίσημη καταμέτρηση του αριθμού των ανθρώπων φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια, τότε αυτό θα είναι ήδη ένα συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός. Όμως, όπως πιστεύουν πολλοί συνωμοσιολόγοι, κάτι άλλο μπορεί να επικαλύπτεται με αυτό το γεγονός, αφού η ημερομηνία 22/11/11 είναι κατά κάποιο τρόπο συμμετρική. Επί πλέον.

Εκτός από το προαναφερθέν βιβλικό ημερολόγιο, η χρονολογία συνωμοσίας έχει και το λεγόμενο ρωμαϊκό ημερολόγιο, το οποίο είχε μόνο 10 μήνες. Το ημερολόγιο χρησιμοποιήθηκε από την ημέρα της ίδρυσης της Ρώμης μέχρι τη μεταρρύθμιση του βασιλιά Numa Pompilius,(Ο Numa Pompilius ήταν ο θρυλικός δεύτερος βασιλιάς της Ρώμης, διαδεχόμενος τον Ρωμύλο. Όταν ανέβηκε στον θρόνο της Ρώμης, ήταν περίπου σαράντα ετών και βασίλεψε από το 715 έως 672 π.Χ..) αν και χρησιμοποιείται ακόμα τώρα – απλώς λίγοι το βλέπουν και το γνωρίζουν.

Τώρα είναι ο μήνας Νοέμβριος, ή πτώση φύλλων , όπως ονομάζεται αυτός ο μήνας στην Ουκρανία. Το όνομα είναι κατανοητό, γιατί τον Νοέμβριο τα φύλλα πέφτουν. Και ο Νοέμβρης είναι ένα άγριο και παράξενο όνομα.

Προέρχεται από τη ρωμαϊκή λέξη Novem , δηλαδή ΕΝΝΕΑ. Το ρωμαϊκό ημερολόγιο ξεκίνησε όπως το βιβλικό, από τον Μάρτιο, οπότε ο Νοέμβριος είναι σαν τον ένατο μήνα από την αρχή του έτους, και επομένως η 11η Νοεμβρίου είναι σαν την 11η Σεπτεμβρίου.

Σε γενικές γραμμές, η 11 Νοεμβρίου “υπόσχεται να είναι άσχημη”, ειδικά υπό το φως του γεγονότος ότι ο Philip Barnett υποσχέθηκε την έναρξη ενός ατομικού πολέμου αυτήν την ημέρα (άγνωστης χρονιάς), επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards